College Fashion

Zodiac Style: Vattentecken: Fiskar, Cancer och Skorpionen

College mode

Mode för vattentecken: Bästa kläder för fiskar, cancer och skorpionen

Har du någonsin undrat om ditt stjärntecken hjälper till att diktera din personliga stil? Det är vad vi på CF försöker upptäcka i denna fyrdelade serie som utforskar länken mellan mode och stjärnor.

Om du missade de två första delarna, kolla in Zodiac Style – Air Signs – Vattumannen, Tvillingarna och Vågen, och Zodiac Style – Fire Signs – Aries, Leo och Sagittarius. Om du är ett jordskylt väntar du på ett inlägg om din stil nedan.

{RELATERAD POST: Zodiac Design: Hur man dekorerar ditt rum enligt ditt stjärntecken}

För den tredje delen ser vi vattentecken (Fiskarna, Kräftan, Skorpionen) och din personliga stil.

Vattenskyltar har en romantisk och observant natur och bär ofta sina känslor bokstavligen på ärmarna. Vattenflickor tenderar att klä sig efter hur de känner en viss dag. Dessa affischer har dock helt olika stilar, som du kan lära dig mer om nedan:

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Fiskarna symbol

Symbol: Fisk

Egenskaper: Romantisk, fantasifull, hjälpsam

Färger: Havsgrön, violett, indigo

Trendiga fiskar: Whitney Harbour, Ashley Greene, Rihanna

  • Fiskarna är sanna romantiker, vilket drar dem mot flytande, feminina och känsliga stilar.
  • Fiskflickor omfamnar kreativitet och letar alltid efter unika och konstnärliga tillbehör.
  • Fiskarna styr fötterna, varför flickor under detta tecken älskar att ha fantastiska skor.

Fiskmode – Outfit för inspiration

Fiskinspirerad outfit med en kricka satinblus, hallon trenchcoat, svarta skinny jeans, burklackar, fiskörhängen, silverplisserad koppling och invecklat silverarmband

Produkter: Blus – ASOS, Trench – JCPenney, Skinny Jeans – Topshop, Örhängen – Etsy, Clutch – DSW, Manschett – OpenSky, klackar – DSW

Detta skylt handlar om romantiska och drömmande bitar som den här flödande kimonotoppen i satinfärg. (Baksidan har en båge!). När den bärs med en grundläggande svart jeans ger den en vacker men ändå enkel dagtid.

Vilka Fiskar skulle inte älska den här feminina strukturerade hallon trenchcoat? När allt kommer omkring ser varm tonad fuchsia fantastiskt ut med svalare krickfärger.

Kasta in några fantastiska burskor (påminner inte remmarna om havsvågor?) För att tillfredsställa Fiskens kärlek till skor. Flickor under detta tecken älskar konstnärliga tillbehör som den här intressanta totepåsen, ett invecklat armband och bedårande unika fiskörhängen.

Cancer (21 juni – 21 juli)

Cancersymbol

Symbol: Krabban

Egenskaper: Patient, kreativ, medkännande

Färger: Silver, pärlvit, pastell

Mode cancer: Diane Kruger, Jessica Simpson och Selena Gomez

  • Cancers generellt klär sig efter humör, så deras stil förändras för alltid och kan vara helt annorlunda från dag till dag.
  • Krabbor är väldigt sentimentala, så de letar efter kläder som har en historia. Flickor under detta tecken är också stora fans av vintagekläder och accessoarer.
  • Detta tecken älskar att bära traditionella, feminina kläder med massor av mjuka detaljer.

Cancer mode: outfit för inspiration

Cancerinspirerad outfit med en blek linblus, vit kavaj, mörkblå skinny jeans, Betsey Johnson loafers, quiltad kedjeväska och cameoörhängen

Produkter: Topp – Gap, Blazer – ModCloth, Jeans – Old Navy, Örhängen – Etsy, Bag – ASOS, Flats – Betsey Johnson

Cancers älskar ett traditionellt utseende, och finns det något mer klassiskt än jeans och en vit blus? Detta utseende kombinerar klassiska och vintagestilar med en enkel och mjuk blek linneblus. Använd en alltid klassisk vit kavaj för att förbättra utseendet. Jeans är en enkel mörk sköljning.

Jag lade till några grundläggande silverlägenheter med en feminin rosett och en quiltad väska i vintage-look för att vända huvudet. Slutligen, accessorize med läckra vintage-inspirerade cameoörhängen för en ny antydan av en förfluten tid.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Skorpionen symbol

Symbol: Skorpionen

Egenskaper: Dynamisk, social, intuitiv

Färger: Svart, mörkröd, lila

Trendig skorpion: Katy Perry, Rachel McAdams och Anne Hathaway

  • Skorpioner dras till djupa, rika färger, men de har ofta en garderob full av mörka kläder.
  • Detta tecken älskar att locka uppmärksamhet med dina kläder, men lämnar alltid något åt ​​fantasin.
  • En skorpion gillar enkla kläder med en antydan och en aning om sexöverklagande.

Scorpio Fashion – Outfit for Inspiration

Scorpio astrologi-inspirerad outfit med en mörkröd sidenhals, svart motorcykeljacka, svart passad kjol, svarta remmar i hälen, djuplila droppörhängen, guldarmband

Produkter: Topp – A&F, jacka (vegan) – Lulus, kjol ($ 5!) – Charlotte Russe, örhängen – Macy’s, manschett – BaubleBar, klackar (vegan) – Lulus

Jag ville fånga en look som var dynamisk och mystisk.

Skorpioner är inte rädda för att visa lite hud, och det är precis vad denna vågiga mörkröda sidenkamisol gör, samtidigt som de behåller en klassisk form. En enkel, svart kjol balanserar den snygga toppen, medan dessa klackar behåller den explosiva stil som Scorpios älskar.

Lägg till den kantiga stilen Scorpions kärlek med en strukturerad svart motorcykeljacka och accessoarer med ett unikt armband och spektakulära örhängen.

Mer i denna serie:

Vad är ditt tecken?

Tror du på astrologi? Är du ett vattentecken? I så fall liknar din stil ditt stjärntecken? Skulle du ha någon av dessa kläder? Beundrar du en kändis som delar ditt stjärntecken? Lämna en kommentar för att meddela oss och se till att hålla koll på den senaste leveransen.