College Fashion

Vinterrocktrender 2019: de 8 väsentliga stilarna som alla fashionabla tjejer borde känna till

College mode

Vinterrocktrender 2019: De mest populära stilarna du borde veta om

Vintern närmar sig snabbt, och för dig som bor på en kall plats är det dags att ta med vinterhandskar, hattar och rockar!

Vi har redan visat några av de bästa vinterrockarna för mindre än $ 50, och idag delar vi med dig det varmaste 2019 vinterjacka trender som alla fashionabla tjejer borde veta. De kommer säkert att se bra ut med vilken outfit som helst den här säsongen.

1. Lång teddyrock

2019 College Fashion Teddy Winter Coat

En lång, modern shag-kappa som den här är perfekt för dig om du gillar det glamorösa helt svarta utseendet eller om din stil är mer vågad. (Kolla in vår guide till prisvärda pälsrockar för fler alternativ!)

När det gäller outfit såg jag den här kappan ihop med rippade jeans, en svart huvtröja och svarta stridsstövlar eller fotkängor.

2. Kort nallejacka

2019 College Fashion vinternallejacka

Om du vill prova den pälsiga trenden men vill ha något lite roligare och kan bäras varje dag, är ett annat alternativ en kortare jacka, som den här ganska rosa.

Du kan kombinera den här jackan med jeans, en mönstrad skjorta och sneakers i stil med den tidigare modellen, eller du kan bära den här jackan över en klänning, leggings och fotkängor för en mer elegant händelse.

3. Kontrollera pälsen

2019 College Fashion Plaid Winter Coat

Denna rutiga kappa kommer att glädja alla fashionistas! Skräddarsydda plädrockar är en av säsongens största kapptrender, och de är verkligen mångsidiga bitar.

Om du måste klä dig formellt för en praktikplats eller kanske en höstexamen kommer den här kappan att se bra ut över en enfärgad blus eller klänning. Med detta sagt kan du också bryta upp den här formella stilen genom att bära den i varma färger som gul eller orange, eller genom att kombinera den med tränare som Air Force Ones eller Stan Smiths.

4. Aviatorjacka i fuskpäls

2019 College Fashion Faux Fur Aviator Jacket

Om det inte är din päls i päls, är den här överdimensionerade flygjackan med foder i fuskpälskrage en bra kompromiss – och så vidare trend! Den här jackan skulle se bra ut tillsammans med en stickad tröja, svarta jeans och några varma vinterstövlar.

5. Kort vadderad jacka

2019 College Fashion Winter Cropped Padded Jacket

Färgglada quiltade jackor går fortfarande starkt den här säsongen, särskilt i pastellfärger och beskurna längder som jackan som visas här.

Om din modestil lutar mer mot fritid, är det här den perfekta jackan för dig, ihop med leggings eller joggers och sneakers.

6. Fuskpäls

2019 College Fashion Faux Fur Winter Coat

Fuskpäls är otroligt trendigt i år, så den här kappan är en no-brainer! Vissa prisvärda bitar har förmågan att få dig att känna dig som en miljon dollar, och den här gräddpälsen är definitivt en av dem.

När det gäller stil finns det några alternativ. Som bilden kan du gå kantig stil med läderbyxor och stridsstövlar, eller så kan du para ihop den här kappan med en klänning och klackar för ett elegant utseende.

7. Bomberjacka i fuskpäls

Faux Fur Bomber Jacket Winter 2019 College Fashion

I vinter finns det en ny version av bomberjackan, som har varit älskad under många säsonger. Den här bomberjackan i läder är en riktigt mångsidig bit som du kan klä upp eller ner efter dina behov.

För en avslappnad look kan du bära den här jackan som på bilden, med joggare och sneakers, eller för ett mer elegant utseende kan du kombinera den med jeans, en fin blus som en satinskjorta och klackar.

8. Vikbar kappa

Coat Coat Winter 2019 College Fashion

Denna moderna men klassiska kappa är perfekt om du vill se snygg och elegant ut! Jag rekommenderar att du kopplar ihop den här kappan med neutrala eller grundläggande bitar som svarta jeans, en sköldpaddshals eller en tjock vintertröja och lårhöga stövlar eller klackade stövlar.

Vad tycker du om dessa vinterrocktrender för 2019?

Vad tycker du om dessa vinterrockar? Vilken är din favoritstil i gruppen? Låt oss veta i kommentarfältet.