College Fashion

Vinter Leggings Outfits: 3 roliga sätt att bära leggings i vinter

College mode

Gratis folkstrumporStrumpor: Free People

Varje vinter har en punkt utan återkomst, där allt du vill göra är att ha på dig byxor hela tiden, eller åtminstone bara täck dina kalla ben med något. Leggings är det klassiska alternativet när du vill ha en kjol men inte tål vädret.

Ibland kan det vara svårt att bära strumpor utan att se ut som en skolflicka eller att se galen ut med konstiga färger och mönster. Att ge dina strumpor en vuxen makeover, Här är några snygga vinterkläder med tights som du kan bära just nu!

{RELATED POST: How to Wear Fashion Girl-Style Colored Tights}

Varma vinternyanser

Vinterdräkt med tights: bruna tights, burgundy och vita sneakers, T-shirt med orange tryck, rutig kjol, jeansjacka

Produkter: Kjol – PacSun, Skjorta – Urban Outfitters, Jeansjacka – Old Navy, Tights – Target, Sneakers – FitFlop

Perfekt för en dag eller en söt kaffedatum, kombinerar denna outfit en preppy tan och röd. rutig kjol med en bränd orange grafisk t-shirt.

Det som ger detta utseende från höst till vinter är tillägget av en varm denimjacka med fleecekrage och något ogenomskinliga tights. Lägg till en extra päls och vintertillbehör överst efter behov.

Slutligen, för maximal komfort och gångförmåga, avsluta utseendet med lite klassiska vita tennisskor med vinröd detalj på baksidan.

Elegant subtil stad

Vinterkläder med strumpor: Set med svarta prickstrumpor

Produkter: Skjorta – Everlane, Jeans – Missguided, stövlar – DSW, rock – Missguided, strumpor – Old Navy

Detta är en super chic vinterdräkt med tights som du kan bära utanför hemmet och fortfarande håll dig varm medan du utforskar utomhus! Ibland kan man bära leggings på ett subtilt sätt få dem att sticka ut ännu mer.

de strumpor under jeans var mycket populär för ett par år sedan, och du kan få tillbaka det på ett lågmäldt sätt med några knappt slet mamma jeans med polka dot strumpor under. A svart turtleneck är ett sofistikerat tillskott till outfit, och vissa kombinerar svarta Chelsea stövlar Slutför utseendet.

Naturligtvis en stor fluffig marinrock Det är det perfekta tillbehöret för denna outfit som tar dig från inomhus till utomhus på en minut.

Jul elegans

Dräkt med utsmyckade svarta strumpor

Produkter: Klänning – Lulus, strumpor – Shein, skor – ASOS, halsband – Macy’s, pannband – Luisaviaroma

För en klassisk vinterdräkt med leggings var jag tvungen att inkludera en rolig festklänning! Är smaragdgrön off shoulder klänning det är glamoröst nog för vilken fest du kan gå till i vinter.

Strumporna här är dock den verkliga början på showen. Transparenta svarta strumpor med ornament De är trevliga, men inte billiga. De är ett bra alternativ till vanliga svarta strumpor och kombineras med vackert silverhalsband.

Svarta klackar och a matchande sidenhuvudband Knyt de mörka färgerna i hela ensemblen så håller de blixten under kontroll (du lyser upp rummet redan …)

Vad tycker du om dessa vinterkläder med tights?

Vilket är ditt favorit sätt att bära leggings? Vilken outfit är du glad över att prova i vinter?

Låt mig veta i kommentarerna!