Pendientes colgantes

Viktiga tillbehör: 18 fantastiska par örhängen för alla tillfällen

College mode

Om jag hade möjlighet att köpa ett obegränsat antal tillbehör skulle det förmodligen vara det sluttningar. Jag är besatt!

Till skillnad från andra smycken bär jag örhängen varje dag. Vanligtvis glider jag bara på mina favoritpärlor eller diamanter (okej, det är CZ-dubbar) och kör på vägen. Men om jag känner mig mer feminin kommer jag ha på mig något glänsande, glänsande, långt eller uppmärksamt. Örhängen har denna fantastiska förmåga att avsluta en outfit och göra den så mycket mer speciell.

Enligt min erfarenhet borde varje tjej ha ett par örhängen från var och en av dessa tre kategorier: uttalande-droppörhängen, enkla vardagliga örhängen och verkligt unika alternativa örhängen. Läs vidare för att se våra val för viktiga örhängen!

Dangly Örhängen

Dingla örhängen

Produktinformation (LR, uppifrån och ned): 1, 2, 3, 4, 5, 6

På helgerna söker jag hela tiden i min smyckeskrin efter det perfekta paret örhängen. Släpp örhängen förlänga nacken, uppmärksamma det fantastiska håret du har spenderat timmar på att slavas med och lägg till något extra för en utekväll med tjejerna.

Leta efter roliga färger eller texturer, attraktiva former och personligheter som matchar din stil när du handlar efter droppörhängen. Flicka? Bär något med smycken eller ljusa färger. Boho chic? Fjädrar är så trendiga! Nervös? Vinklar och metall finns över hela marknaden. Sätt på ditt favoritpar, dag eller natt, och känn dig bra.

Perfekt inlägg

Post örhängen

Produktinformation (LR, uppifrån och ned): 1, 2, 3, 4, 5, 6

Dessa är dina grundläggande vardagliga tacos, men bara för att de är grundläggande betyder det inte att de måste vara tråkiga. Om du var tvungen att kasta på ett par örhängen, rekommenderar vi att du gör det inom denna kategori.

När du handlar efter vardagliga dubbar, överväga vilka metaller du brukar ha och vilka stilar du brukar följa. Populära val inkluderar klassiska fyrkantiga smycken, pärlor eller dubbar. Men gärna expandera! Mitt sällskapsdjur är sköldpaddan och en av mina systrar bär alltid ett bedårande par sköldpaddsformade dubbar. Framför allt, se till att ditt vardagliga tillbehör speglar du stil och du personlighet.

Alternativa idéer

Alternativa örhängen

Produktinformation (LR, uppifrån och ned): 1, 2, 3, 4, 5, 6

På senare tid har alternativa idéer för öronsmycken dykt upp på den vanliga marknaden. Butiker som Urban Outfitters och Free People har introducerat öronskydd och olika hängen i sina linjer. Om du känner för att prova något nytt, välj ett av dessa unika och snygga alternativ till dina typiska örhängen.

Din tur!

Örhängen är fantastiska. Liten, stor, klassisk eller galen – det finns ett perfekt par i den perfekta prisklassen precis för dig. Jag älskar min Nordstrom Rack-dubbar, men jag har också köpt kvalitetsstycken från Forever 21 som jag absolut älskar.

Nu, som alltid, är det din tur! Har du en örhänge kvar? Vad bär du varje dag? Vilka är dina favoritörhängen? Är det värt att spendera en bäck i backarna? Se till att lämna dina tankar i en kommentar!