Victoria Beckham 12 de octubre de 2017 Compre el básico de £ 90 que Victoria Beckham usa con cada atuendo Esto iluminó nuestro jueves.

Victoria Beckham 12 okt 2017 Köp den £ 90 bas som Victoria Beckham bär i varje outfit. Detta lyser upp vår torsdag.

Victoria Beckham 12 okt 2017 Köp den £ 90 bas som Victoria Beckham bär i varje outfit. Detta lyser upp vår torsdag.

Det finns en artikel som Victoria Beckham baserar alla sina senaste utseende på, och det är enkelt under £ 100. Att hitta den perfekta vita tröjan kan vara svårt, men VB verkar ha kommit med en. Skjortan har en avslappnad, maskulin skärning och vikten håller sin form, vilket gör att den ser snygg ut att bäras på möten med skräddarsydda byxor. Victoria-tröjan var planerad att vara tillgänglig nästa år som en del av deras Victoria Victoria Beckham Spring 2018-kollektion, men den har sjunkit denna vecka månader tidigare på grund av uppståndelsen runt tröjan. Ryktet började när hon bar t-skjortan till sin New York Fashion Week-show i september och har varit besatt av det sedan dess.

”Jag hatar skjortor som faller runt min hals. De ska vara fyrkantiga och maskulina, men inte för långa på kroppen ”, förklarade Victoria för The Telegraph. “Det borde vara väldigt enkelt och enkelt att hitta, men som någon som ville ha det kunde jag inte hitta det.” Victoria-skjortan, som har en vit broderad “VB” på ärmen, är prisvärt för varumärket till £ 90. Fortsätt rulla för att se hur VB har designat sin skjorta och köp sedan den innan han lämnar.