estadisticas web Skip to content

Vi har den perfekta klädseln för att matcha alla dina stämningar

College mode

Kvinna som ler i gott humör på stranden

Om du är som oss drabbas du ofta av analysförlamning när du bestämmer dig för vad du ska ha på dig. För många alternativ, det hjälper!

När du är överväldigad av modealternativ eller bara för upptagen för att tänka över dina kläder, basera din outfit baserat på ditt humör eller alternativt klä dig för att motverka dåligt humör det är en bra strategi att prova.

Oavsett hur du mår eller vad dagen kastar på dig, det finns en outfit för det! Här är fyra kläder som perfekt matchar hur du känner:

Vad du ska ha på dig om du känner dig flirtig …

rosa klänning med skor och accessoarer

Produkter: Klänning – H&M, skor – Nordström, halsband – Forever 21, handväska – mål

För de dagar då du känner dig flirtig ljusa pastellfärger de är perfekta. Rosa ros är raseri just nu och det ser bra ut i denna grekinspirerade miniklänning. Lägg till snörningslägenheter och guldtillbehör så är du säker på att du vänder på huvudet.

Vad du ska ha på dig om du känner dig glad …

Trevlig sommar outfit idé för när du känner dig glad: vit och färgstark tofs klänning utan axel, ananas handväska, röda spetsiga tå lägenheter

Produkter: Klänning – Forever 21, skor – H&M, handväska – Zaful

Det kan vara svårt att vara lycklig varje dag, särskilt under den sista säsongen, men när du känner dig glad, en rolig klänning är vägen att gå!

Off-the-shoulder klänningar är roliga och den extra färgpolen i den här med tofsar gör utseendet spännande. Koppla ihop den här klänningen med gnistrande lägenheter och en knäppa väska för en look som får dig att le hela dagen.

Vad du ska ha på dig om du känner dig stressad …

tröja med byxor och accessoarer

Produkter: Tröja – Etsy, Byxor – H&M, Sneakers – Vans, Solglasögon – Sunglass Spot

Jag menar, stress är i stort sett standardläget för alla college-kvinnor. Men om detta är ditt fall, oroa dig inte!

Istället för att slappa runt i pyjamas hela dagen, ha en grafisk tröja med ett par ljusa byxor; på det här sättet blir det sött men ändå super bekvämt. Håll utseendet enkelt med trendiga vita sneakers och solsken. Du kommer att se bedårande ut, men avslappnad.

Vad du ska ha på dig om du känner dig vågad …

lång klänning med accessoarer

Produkter: Maxiklänning – Forever 21, Heels – Boohoo, Örhängen – Aeropostale, Choker – Aldo, Läppfärg – MAC

Det kan vara kul att klä sig då och då, och de nätterna när du känner dig djärv kan vara den mest minnesvärda. Med en sassy tänkesätt kommer du att avge “Girl Boss” -vibbar och visa alla att du tar ditt utseende på allvar.

För en fantastisk kväll, para ihop en iögonfallande klänning med enkla klackar och accessoarer som sticker ut på ett vågat sätt.

Vad tycker du? Skulle du ha på dig dessa kläder? Låt mig veta i kommentarerna!