estadisticas web Skip to content

Vårkläder för varje dag i veckan [Class Edition]

College mode

Vårkläder för klass: avslappnad och trendig look för varje dag i veckan

Låt oss vara ärliga, ibland är det svårt att se söt ut för klassen. För mig ligger kampen i min oförmåga att bestämma mig för en outfit.

Vanligtvis vaknar jag för sent och jag har inte tillräckligt med tid för att skapa en perfekt outfit. Så jag tar bara samma gamla grunder och går ut genom dörren.

Jag tycker att när jag do Jag lyckades se söt ut för klassen, beror det på att jag skapade min outfit kvällen innan eller vaknade tillräckligt tidigt för att få tid att prova olika kläder.

På grund av detta kom jag upp med en söt outfit att bära i klassen varje dag i veckan. Nu är jobbet gjort för dig, så det är enkelt att se söt ut. Med dessa vårklassdräkter kommer dina klasskamrater att bli förvånad!

Måndag: en bra start

Klasskläder - Söt outfitidé med rosa ros bodysuit, vita byxor, guldsandaler och smycken.

Produkter: Skjorta – ASOS, Byxor – Forever 21, Skor – ASOS, Halsband – Forever 21

Först och främst kan måndagar vara tuffa. Det är början på veckan och du vet att du har mycket arbete framför dig.

Jag tycker att det bästa sättet att må bra på en måndag är att se till att min outfit är söt. Med en fin outfit känner jag mig trygg och redo att möta dagen.

Med detta i åtanke hittade jag dessa AMAZING flared byxor som ~ skriker ~ våren. Eftersom de är vita går de med nästan vad som helst. Jag bestämde mig för att para ihop dem med en enkel rosa bodysuit och rosa guldsandaler.

Jag tycker att dessa färger passar väldigt bra tillsammans. De är mjuka, minimalistiska och ett bra sätt att börja veckan.

Tisdag: bara avslappnad

Vårkläder för klass: Söt grå jeansoutfit med vit grafisk t-shirt, svart bälte, röda skåpbilar

Produkter: Skjorta – ASOS, Byxor – American Eagle, bälte – Forever 21, skor – Vans

Jag valde en mer avslappnad outfit till tisdag. Det är viktigt att balansera veckan, så eftersom vi klär oss bra på måndag kommer vi att vara lågmälda på tisdag.

Eftersom alla har ett par jeans som kärlek, Jag bestämde mig för att skapa en outfit av ett enkelt par jeans. Jag är ett stort fan av de grå tvättade jeansen vi har sett den här säsongen eftersom de har en retro / vintage känsla för dem.

Med dessa jeans lade jag till en enkel vit grafisk tee. Jag älskar rosteckningarna på den här skjortan. De är estetiskt tilltalande och kan passa med vad som helst.

För att avsluta kläderna trodde jag att det skulle vara fantastiskt att lägga till lite färg. Du kan bära vilken färgstark sko som helst med denna outfit. Men jag valde de röda Old Skool Vans eftersom det finns rosa på skjortan.

Onsdag: Den goda sidan

Trevlig klänning att gå till klassen med svarta Vans, svart ryggsäck och silverhalsband.

Produkter: Klänning – Forever 21, Skor – Vans, Ryggsäck – ASOS, Halsband – ASOS

I mitten av veckan trodde jag att det skulle vara en bra tid att vara bekväm och fri. För detta bestämde jag mig för att gå med en klänning.

Jag älskar den här gula klänningen. Färgen är Våren och klänningens enkelhet gör den perfekt att bära i klassen. Klänningen kommer också i ljusblå och svart, om gul inte är din favorit.

För att hålla klänningen enkel och avslappnad, parade jag den också med några Old Skool Vans. Vilken sneaker som helst kan fungera med den här klänningen, men jag tycker att dessa Vans är superstiliga och ger en fantastisk accent till en outfit.

För att binda det svarta till sneakersna lade jag till en svart ryggsäck och avslutade utseendet med silversmycken. (Måste matcha blixtlås och smycken!)

Torsdag: pop i färg

Söt outfit för klass med neon crop topp, svarta jeans med hög midja, vitt bälte, svarta Nike sneakers

Produkter: Skjorta – Forever 21, Byxor – American Eagle, Bälte – Forever 21, skor – ASOS

Om du har läst något av mina tidigare inlägg ser du att jag har pratat mycket om neontrenden för våren. På grund av detta, jag hade för att lägga till en outfit med lite neon.

Jag snubblade över den här neongröna skjortan och älskade den. Halsen och ärmarna på denna topp är väldigt feminina. Detta är en vanlig nedskärning i år.

Och som jag sa tidigare har vi alla det par jeans vi älskar. Vilket innebär att vi använder dem mer än en gång i veckan. Jag vet vad jag gör.

Så med det här bestämde jag mig för att bära de grå tvättjeansen igen. Jag tror att dessa jeans och den neongröna blusen kompletterar varandra väl. För att avsluta kläderna lade jag till ett vitt bälte så att jag kunde hitta vita sneakers för att komplettera utseendet.

Fredag: roliga shorts

Outfitidé för klassen: vit crop topp, vita ökenstövlar, shorts med hög midja, halsband

Produkter: Skjorta – ASOS, Shorts – Forever 21, Skor – ASOS, Halsband – ASOS

För den sista veckodagen tycker jag att det alltid är coolt att ha på sig några roliga shorts.

Det finns så många olika typer av shorts som är raseri just nu och de fångade mitt öga. Jag är ett fan av dessa olivgröna shorts eftersom jag älskar designen. Bältet är super sött och definierar verkligen midjan. Du kan hålla den så hårt som du vill.

Jag parade ihop en vit blus med dessa shorts eftersom jag tycker att en enkel blus är det bästa sättet att gå. För att avsluta utseendet lade jag till några tjocka stövlar som har en gummisula som passar så fantastiskt med shorts.

Sammantaget får denna outfit mig att vilja åka på äventyr och studera samtidigt.

Vad tycker du om våra vårkläder för klassen?

Generellt tror jag att det är en kamp att se söt ut för skolan, men det är definitivt möjligt. Med några klädinspirationer och några minuter på natten eller på morgonen för att skapa en klädsel är du redo att klättra i klassrummet och känna dig organiserad hela dagen.