estadisticas web Skip to content

Varför över knästövlarna är våra favoriter den här säsongen (fler outfitidéer!)

College mode

Det kan ha ordet “över” i sitt namn, men den här trenden är inte nära att gå ur stil. Över knästövlarna De har utvecklats genom åren och är nu lika populära som någonsin, tillgängliga i alla material under solen.

Det finns inga tecken på att denna trend kommer att upphöra när som helst; det blir djärvare och bättre.

Hur man stylar över knästövlarna för klassen:

Hur man bär över knästövlarna för klass med en brun mockajacka, svart svart över knästövlarna, svarta jeans, en svart ryggsäck, en Paris Cheri-t-shirt och en anteckningsbok i svart marmor

Produkter: T-shirt – Madewell, Jeans – Macy’s, Jacka – Forever 21, Stövlar – Lulu’s, Väska – Asos, Bok – Bloomingdales

För klassen, låt oss kalla detta se din uniform med en twist. Om du någonsin var tvungen att ha på dig uniform under dina collegeår, vet du bekvämligheten med att ha bokstavligen samma klädvariation varje dag. Det fanns ingen rädsla för att vara en repeater för omklädningsrummet, för du måste vara.

För att visa upp våra knästövlar för detta mer mogna skolflickalook väljer vi vår beprövade favoritkombination, jeans och en vit tee. Vi kommer också att lansera en motorcykeljacka för att få extra poäng för tjejer.

Det här enkla utseendet gör att stövlar över knäna får den uppmärksamhet de förtjänar. Stövlar ger också detta grundläggande utseende en välbehövlig touch.

Hur man stylar över knästövlarna för en utekväll:

Hur man bär över knästövlarna för en utekväll med en svart snörning T-shirt klänning, silver glitter crossbody väska, örhängen örhängen och svart mocka över knä stövlar

Produkter: Klänning – Macy’s, Boots – Lulu’s, Örhängen – Saks Fifth Avenue, Handväska – Century 21

För kvällsutseendet är mindre mer. En enkel svart snörning t-shirt klänning är enkel och, liknar vår dagtid stil, låter våra stövlar prata. Det fantastiska med stövlar över knäna är att de låter dig bära nästan vilken kort klänning som helst på hösten. Stövlar ger lite extra värme för dessa utekvällar.