Pañuelo estampado

Varför halsduk ska vara ditt favoritaccessoar i sommar

College mode

Nordstrom Kate Spade Rose Print Scarf

För toppar och klänningar utan axeln har mitt val alltid varit ett trevligt och läckert halsband eller choker. Men idag letar jag efter ett tillbehör som är lika mångsidigt men ändå super oväntat.

de nacke scarf Det har varit en häftklammer sedan 1950-talet, men med nya mönster och stilar framträder det som favoritaccessoar 2017.

Halsdukar ökar just nu; Du ser dem fortfarande inte ofta, även om de ökar i popularitet. Jag blev lite skrämd av det här utseendet; delvis för att han var orolig för att misstas med en flygvärdinna, och delvis för att det var en blick långt från min komfortzon.

Trots detta hade jag sett utseendet på många bloggare och bestämde mig för att köpa denna Madewell-halsduk för att testa trenden.

Jag blev kär i ett sådant billigt tillbehör, lägg till en pop till alla kläder.

För kvinnor som är obekväma med den här trenden har jag inkluderat idiotsäkra tips för att utforma detta utseende och se perfekt chic ut medan du gör det.

1. Vet var du kan köpa.

Butiker som Urban Outfitters, Madewell och Etsy säljer högkvalitativa silkesdukar, fyrkantiga halsdukar och halsdukar av hög kvalitet. Du kan hitta bedårande och anpassade stilar, allt utan att bryta banken (kanske det viktigaste kriteriet för en högskolebudget?)

Med så mycket variation är det lätt att hitta ett mönster som du kommer att bli kär i.

Tryckt halsduk

2. Håll det enkelt

Är du inte säker på hur du ska utforma ditt nya tillbehör? Om du är osäker, håll det enkelt. Hon bär vita jeans och en T-shirt med en sidenhalsduk och ser enkel och elegant ut. Ingenting säger “Jag har mitt liv tillsammans” som en halsduk. Lita på mig.

3. Gå av axeln

Det sista stiltipset jag har för silkescarfen? Gå av axeln. Det definitiva komplementet till en utanför axelblusen är en lika bedårande halsduk bunden runt halsen. Halsband och chokers? Så vanligt. Var överraskande och oväntad med detta tillbehör.

4. Begränsa dig inte till din nacke

Knyt den runt din handled för en västerländsk känsla, eller bära en läderväska med en sidenhalsduk bunden runt handtaget. Det är ett enkelt (och billigt) sätt att anpassa utseendet på alla kläder.

Medan pom poms och andra väsktillbehör kan vara raseri just nu, lämnar deras prislappar mycket att önska. Håll det snyggt med en enkel halsduk istället.

Halsduk i svartvitt stjärntryck

Tankar

Hur skulle du utforma en halsduk? Är de levande och aktuella, eller sitter de fast i det förflutna? Låt mig veta i kommentarerna nedan!