estadisticas web Skip to content

Våra frisyrer för sommarmusikfestivaler

College mode

Coachella kan ha kommit och gått i år, men det finns fortfarande massor av musikfestivaler under de kommande månaderna. Här på CF har vi skrivit mycket om vad vi ska ha på en sommarmusikfestival, men hur är det med ditt skönhetsutseende?

Idag delar jag min favoritwebbplats sommar musikfestival frisyrer för att hjälpa dig att se trendig och snygg ut medan du dansar varje dag.

Glitterrötter

Vi alla vet det glitterrötter de är på Instagram just nu, och det är med goda skäl. Dessa är perfekta för alla musikfestival eftersom de är ljusa, roliga och bäst av allt, färgglada. Spela med en enda fet färg eller blanda ihop några av dina favoriter!

Glöm inte att glitter också finns i en mängd olika former och storlekar, så att du kan experimentera mycket. (Kolla in Amazons hårglitteravsnitt för idéer.) Du kan lägga till bara en aning glitter för att ge ditt hår extra glans, eller så kan du göra det tjockt och djärvt och täcka hela hårfästet. Prova det här utseendet med vilken kombination av frisyrer som helst nedan eller i princip vilken frisyr du än kan drömma om.

Fishtail flätor

Fishtail flätor De är symbolen för sommaren. Allt om dem skriker kul, strand och lek. De är trots allt uppkallade efter något vattenlevande! Fishtail flätor är fantastiska eftersom de ser så mycket mer komplicerade ut än de egentligen är. Processen är förvånansvärt enkel och när du väl har fått tag på det kan du göra en i farten utan spegel.

Börja med att ta en del av ditt hår (eller hela ditt hår för att få ett flätat utseende) och dela upp det avsnittet i två sektioner. Ta bara lite hår från ett avsnitt och flytta det till insidan av det andra avsnittet, se till att du klämmer fast allt hår som du just flyttat till det andra avsnittet med det andra avsnittet. Upprepa på andra sidan. Se till att hålla bitarna tillräckligt små så att du inte av misstag skapar tre sektioner, vilket leder till en vanlig fläta.

Videohandledningen ovan hjälper dig om det är svårt att visualisera! På allvar kommer du att få det på nolltid.

När det gäller variationerna i denna stil är möjligheterna oändliga. Du kan lägga till små fiskstjärtflätor i löst hår, fiskstjärna fläta hela håret tillbaka eller åt sidan, skapa fiskstjärtbullar eller gå dit din fantasi tar dig.

Space Buns (igen)

https://www.instagram.com/p/BICb25MBveN

Om du känner mig och har läst mitt innehåll vet du att jag älskar det rymdbullarOch med goda skäl. De är den perfekta frisyren för alla avslappnade och roliga tillfällen, särskilt festivaler. I själva verket skulle jag till och med gå så långt som att säga att de är den mest ICONIC festival frisyr som finns där. De är mångsidiga och kan formas för att passa din personlighet, oavsett om du vill ha ett par tonade dunbullar eller högljudda och stolta bullar med flätor och glitter. Ditt val!

Boho vinkar

Vilket bättre sätt att släppa lös din inre fria anda än att släppa taget och låta ditt lösa hår och naturliga struktur ströva fritt? Den bättre delen av boho vågor är att de är otroligt minimala när det gäller den ansträngning du måste lägga dig, och deras inneboende röran ger dig utrymme att dansa och svettas utan att behöva oroa dig för att förstöra håret.

För en strandvågsutseende, välj en havssaltstråle för att spraya runt håret, kläm sedan och lufttorka (förutsatt att ditt hår har en naturlig eller lockig våg). För dem vars hår tenderar att falla platt och rakt, oroa dig inte, försök att lägga till en liten mus i ditt fuktiga hår, borsta sedan produkten en gång torr, följt av en krullande trollstav för att skapa de perfekta boho-vågorna. Avsluta allt med lite hårspray.

Blommor i ditt hår

Det här är min favoritfrisyr på hela listan. Det är underbart feminint och känsligt och borde vara ett dagligt alternativ enligt min mening. (Varför måste detta se underligt ut när det används i klassen? Ledsen!) små blommor och buskliknande växter i håret Det ger dig den bästa jordiska miljön och moderns natur. Denna look är vacker och romantisk och kommer att vända huvudet runt varje hörn. Ytterligare tillbehör för dig om du planerar framåt och planterar dina egna små blommor i din trädgård eller på din fönsterbräda.

Vilka är dina frisyrer för musikfestivaler?

Saknade jag en populär frisyr för musikfestivaler? Om du nyligen varit på en festival, hur gjorde du ditt hår? Berätta för oss i en kommentar!