Príncipe de Navidad boda real

Våra favoritdräkter från en julprins: Ett kungligt bröllop

College mode

Julprins kungligt bröllop

Hej damer! Räck upp handen om du tittade på den första Julprins film. Höj din andra hand om du tittade på den andra filmen som nyligen kom ut på Netflix. Håll båda händerna uppe om du ÄLSKAR båda! Jag vet inte om dig, men jag har båda händerna i luften.

Medan Julprins Filmer är definitivt ostiga på den Hallmark-kanalen, de är också bedårande, romantiska och mycket tröstande vid denna tid på året. Amber och Richards kärlekshistoria är ett perfekt val för en lat helg eller studieuppehåll. (Om du inte har sett filmerna, vänligen ladda Netflix ASAP!)

Idag fokuserar vi på kläder inspirerade av Bärnsten i En julprins: ett kungligt bröllop. Det är en jättebra modeinspiration, för inte bara upprepar hon kläder som vi, men hon älskar också avslappnade och bekväma utseende. Jag är så glad att dela med mig av mina favoritkläder från Netflix-originalet!

Ambers utomhuskläder

Bärnsten utomhus kostym.
Amber går ut.

Produkter: Jeggings – Hue (Nordstrom Rack), Solglasögon – Anine Bing, Handskar – Lauren Ralph Lauren (Macy’s), Kappa – Allegra K (Amazon), Sneakers – Converse (Zappos), Scarf – Uniqlo, Beret – A New Day ( Mål)

Amber bär variationer av denna outfit flera gånger under hela filmen, inklusive när hon anländer till Aldovia flygplats, när hon tittar på Richards tal och när hon letar efter hjälp i baren. Oavsett bevisar Amber att vissa bitar är tidlösa.

Det finns så många klassiska och exklusiva bitar i det här utseendet. Jag älskar den rosa dubbelknäppta kappan, kashmirduk och överdimensionerade solglasögon. Men det finns också många avslappnade element som gör att outfit är perfekt att bära i klassen! Jeggings och Converse är till exempel bra föremål för vardagsbruk.

Röd spetsklänning från Amber

Röd spetsklänning från Amber
Bärnsten röd klänning outfit.

Produkter: Klackar – Christian Siriano (Payless), Klänning – Lauren Ralph Lauren (Macy’s), Örhängen – Baublebar

Amber ser så majestätisk ut i sin röda spetsklänning! Dräkten är enkel men väldigt snygg. Här återskapade jag något liknande som du kunde rocka på vilken semestersfest du än har. Den här röda spetsklänningen är så vacker och du kommer ha på dig de nakna klackarna om och om igen, så det är definitivt värt investeringen. Avsluta med vackra strassörhängen.

Amber klassisk kofta

Bärnsten kofta look
Bärnsten kofta look

Produkter: Sneakers – Converse (Shoe Sensation), linne – Forever 21, Jeans – American Eagle, kofta – Banana Republic Factory

Jag älskar det här enkla och informella utseendet. Du kan bära den i klassen när som helst! Den kungsblå koftan gör ett uttalande utan att titta över toppen, medan en enkel rodnad rodnar balanserar den trassiga tröjan. Vi ser att Converse är Ambers favoriter, och om du inte har ett par ännu är det dags för dig att investera!

Bärnsten klassisk röd tröja look

Ambers röda tröja.
Bärnsten röd tröja look

Produkter: Bälte – Ralph Lauren, tröja – Neiman Marcus, Sneakers – Converse (Macy’s), Jeans – True Religion (Neiman Marcus Last Call)

Detta är ännu ett exempel på hur Amber bär klassiska jeans och Converse-looken. Den röda tröjan är så festlig och jul. Den är perfekt för säsongen och du kommer också ha den under våren och hösten.

Officiellt parfoto av Amber och Richard

Officiellt par skott.
Amber och Richards officiella fotodräkt.

Produkter: Klänning – Lulu’s, Strumpor – DKNY (Nordstrom), Halsband – Simply Vera Vera Wang (Kohl’s), Klackar – Massimo Matteo (Zappos)

Denna outfit är otroligt vacker. Även om Amber inte alls är nöjd med den här scenen, ser hennes outfit vackert ut. Klänningens halsringning är mycket feminin och kompletteras med det slående halsbandet. Detta halsband är bara 18,50 $ från Kohls och ser väldigt likt Amber!

Amber tittar efter sin fars gentleman

Fader Amber Chivalry Scene
Ambers gentleman look.

Produkter: Örhängen – Zales, klänning – Nine West (Amazon), klackar – Sam Edelman (DSW)

Detta är ett så klassiskt och elegant utseende. Nine West svart klänning fungerar flera gånger. Det är perfekt för att äta ute med vänner, men det kan också användas för praktikplatser och jobbintervjuer. Klackar är också en tidlös design som du kommer att bära år efter år.

Amber bröllopsklänning

Amber bröllopsklänning
Amber bröllopsklänning

Klänning – EKDERA (Etsy)

Okej, jag var tvungen att inkludera den här för skojs skull, vi kan drömma, eller hur? Jag kunde inte hitta Ambers exakta klänning, men jag tycker att den här är fantastisk och liknande i stil.

De flesta av oss letar antagligen inte efter en bröllopsklänning, men det betyder inte att vi inte kan beundra och kanske tänka på idéer för när vår speciella dag kommer. Och den här vackra klänningen passar definitivt för alla spirande drottningar!

Vad tycker du?

Du såg Julprins filmer? Om så är fallet, vad tyckte du? Är du fanatiker? Tyckte du att Ambers stil var inspirerande? Berätta för oss i kommentarerna!