Deborah Lipmann Stormy Weather y Essie Power Clutch esmalte de uñas

Vår 5 favorit nästan svart nagellack för höst och vinter

College mode

Hösten är äntligen äntligen här. I min bok betyder det att jag kan dra av tjocka tröjor, stövlar, rockar, leggings och viktigast av allt med pumpasmak. Det är också när jag går från sommarneon till vampyr, mörkare nagellack nyanser.

Mörkare naglar gör att du omedelbart ser snyggare ut och mer preparerade, och vem vill inte ha det? I säsongens anda har vi avrundat våra 5 favorit mörka nagelfärger, perfekt för höst- och vintermanis:

1. Deborah Lippmann Stormigt väder / Essie Power Clutch

Deborah Lipmann Stormy Weather och Essie Power Clutch Nail Polish

$ 16 på Nordstrom / $ 7,79 på Target

Jag vill se grinig men jag vill inte gå för mörk med din emalj? Dessa två nyanser av grått är perfekta.

Stormigt väder av Deborah Lipmann var en anpassad mix för Narciso Rodríguezs höst 2011-show och är den Perfekt mörkgrå, lynnig. Det ser ut precis som himlen före en stor storm, därav namnet. Deborah Lippmann emaljer är alltid en säker satsning och erbjuder den mest otroligt lysande finishen. Men för $ 16 per flaska är de definitivt dyrare.

Essie Power Clutch, från hennes höstkollektion 2011, är den lite mer vattnig och lättare än Deborah Lipmanns grå nagellack, men det är ett fantastiskt billigt alternativ. De två lackerna ser olika ut i burken, men de skiljer sig nästan inte från varandra på naglarna. här är de, med ett urval av samma hand.

Oavsett vilken nyans du väljer, om du diskuterar om mörkpolering är något för dig, är dessa två polermedel ett bra sätt att testa trenden.

2. OPI ryska flottan

IPO ryska flottan

7,42 $ på Amazon

Ryska flottan av OPI är en av de poleringarna som ser ut annorlunda på flaskan än den faktiska nageln. I flaskan är det nästan svart bläck. På din spik är det dock en vacker glänsande mörk marinblå. Fjärran ser det svart ut, men i direkt solljus visar det blå definitivt.

Som med de flesta OPI-formler är denna nyans mycket ogenomskinlig, snabbtorkande och blank. Dessutom är denna polska definitivt smickrande på de flesta (om inte alla) hudtoner och ser bra ut året runt.

3. OPI här idag … Aragon imorgon

OPI här idag, Aragon imorgon

$ 8,00 på drugstore.com

Av alla OPIs kollektioner rankas deras höst 2009 Spanien-samling bland de bästa, med några av mina favoritnyanser hela tiden, inklusive Här idag … Aragon imorgon.

OPI beskriver skuggan som en mörk skoggrön, men för mig ser den mer ut som torkad tång, som jag vet inte låter som den färg du vill ha på dina händer, men lita på mig, det lyckas på något sätt se snyggt och modernt ut samtidigt. Om du letar efter en mörkpolish med en modern twist bör du välja den mörkgröna nyansen.

4. OPI svart körsbär chutney

OPI Black Cherry Chutney

7,78 $ på Amazon

Om du inte gillar mörkblå eller mörkgrön, då en mörkröd som OPI Black Cherry Chutney, från deras India Spring 2008-kollektion, är för dig.

Denna nyans är en supervampyrlila med massor av gnistrande. Hon är i grunden den lättare lillasyster till Lincoln Park After Dark. Dessutom kan du definitivt komma undan med bara ett lager av detta! För en klassisk upplevelse av mörk glasyr är Black Cherry Chutney ett alternativ!

5. Wet ‘n’ Wild Wild Shine nagellack i svart kräm

Wet 'n Wild Black Creme nagellack

$ 0,99 på Walgreens

Jag är den första som erkänner att jag är en total polsk snobb – lägg en flaska Deborah Lipmann bredvid en flaska Sinful Colors och jag kommer att säga att dyr lack är överlägsen utan att misslyckas. Så när jag säger att ett nagellack på 0,99 $ är det bästa som finns, så är det verkligen.

Om du inte är rädd för att bli svart-svart, då Wet ‘n’ Wild Black Creme är för dig. Vad jag hatar med de flesta svartlackeringar är att a) de inte är helt svarta eller b) de är inte ogenomskinliga. Men för endast $ 0,99 får du ett polermedel som är definitivt svart och definitivt ogenomskinligt. Och precis som med Black Cherry Chutney kan du komma undan med att bara ha ett lager av detta; de flesta av mina dyra polermaskiner kan inte ens hävda det.

Om du är djärv nog att sporta helt svarta naglar, bör denna polska definitivt finnas i din samling. Till ett så billigt pris kan du inte gå fel!

Vilka är dina favorit nästan svartlack?

Nu när du har sett våra favorit mörka nagellack, vill vi veta om din! Vilka är dina favoritlackeringar för höst och vinter?Skulle du använda något av dessa? Berätta allt i kommentarerna!