Montar a caballo

Vad ska jag ha på mig … ridning?

College mode

Vad ska jag ha på mig … ?! är en kolumn varannan vecka som är här för att svara på just den frågan. Om det kommer ett evenemang som gör att du stämmer över mode kommer detta att vara din bästa källa till outfitinspiration när du behöver det mest!

Att rida en häst

Bildens författare

Jag handlade nyligen på en av mina favoritbutiker när två yngre tjejer gick in och letade desperat efter kläder att bära. att rida en häst. Jag hörde deras utmattade konversation mellan klädhängare – de var svåra att ignorera, de prepubescent röster som vanligtvis reserverar så höga tonhöjder för Justin Bieber (eller har de gått vidare till den Austin Mahone-killen, eller är han över nu också …?). Det spelar ingen roll, för jag drog slutsatsen att dessa tjejer redan hade varit i alla butiker, men de kunde inte hitta rätt kläder.

Eftersom jag var en barmhärtig samaritan, kontaktade jag dem för att ge vägledning (ja, jag är den personen). Hans tid var slut, precis som Jasmine i Aladdin när hon är instängd i det enorma timglaset, och de var tvungna att hitta något att bära ASAP. Jag föreslog att de skulle ha jeans och rutiga skjortor, och att alla i deras grupp skulle ha en annan färgad blus för att skapa en “regnbågseffekt” för bilderna.

De såg båda på mig som om jag var deras sista räddare, tackade mig, började sms-skicka omedelbart till sina andra vänner och handlade efter en Starbucks.

Pumpkin Spice Latte

Vem vill satsa att de förmodligen har en PSL? Någon…? | Bildens författare

Hans brist på kunskap om vad han ska ha på sig beror inte på hans ålder; många av oss hade förmodligen ingen aning om vad vi skulle ha på oss, såvida vi inte hade förkunskaper eller varit yrkesmässiga ryttare. Faktum är att du kanske befinner dig i en liknande situation som mina nya små vänner, för hösten är en vacker tid för ridning. Jag föreslår verkligen upplevelsen för dem som aldrig har varit.

Plus, nu har jag täckt dig, och du behöver aldrig tror “Vad ska jag ha på mig …?!” Låt oss gå vidare till kläderna:

Obs! Följande kläder måste bäras vid ridning på anläggningar som är specialiserade på att arbeta med människor som inte är professionella förare. Den här artikeln presenterar inte lämpliga eller vanliga kläder för sport, och inte heller gör det.

Eques-try-ienne

Riddräkt en

Produktinformation: Blazer, topp, underdel, väska, stövlar

För er som har ouppfyllda barndomsdrömmar som du tror var stulna av Georgina Bloomberg, är denna outfit direkt inspirerad av ridkläder. Det bästa är att efter att ha tagit allt det som “pappa aldrig köpte mig en ponny” ur sitt system, är alla dessa bitar fortfarande användbara och helt på plats.

När det gäller väskan inspirerades den av en av mina favoritbokserier när jag var i åldern för de tjejer som nämndes i början av detta inlägg: Klicket. En av huvudpersonerna, Massie Block, kunde ha tagit den här väskan helt för att rida sin egen Brownie-häst en dag … men kan någon dela varför?! Väskan visar också att du inte är det för på allvar med utrustningen … eller illaluktande med hans ridförmåga.

Vild och västerländsk wow-flicka

Riddräkt två

Produktinformation: tröja, väst, byxor, örhängen, ring, väska, stövlar

Den här nästa outfit är inte en full country cowgirl look, men lånar bara den allmänna atmosfären. Den som bär den här outfit är definitivt en “wow girl”!

Västerländska stövlar är alltid i stil för vissa tjejer, men för Yankees som jag lägger de till unik känsla för alla utseende. Jag valde ett svart svart grundpar för denna outfit och fann att den “vanliga” stilen gör dem väldigt mångsidiga. Och de här hästörhängen! Mycket lämpligt för tillfället, eller hur?

Jag ville integrera dämpade toner med den lila tröjan och byxorna eftersom det är höst, alla! Dessutom ger denimväst och konstläderväska det ett robust och nyttigt utseende.

Rider i stil

Riddräkt tre

Produktinformation: Topp, underdel, halsduk, ring, väska, stövlar

Det här sista utseendet är för den tuffa tjejen som alltid tar med sig hennes “A” -mode. Men för den här situationen kan det vara svårt att visa upp när du inte är precis på en catwalk och du måste undvika lera och … andra irritationer. Det är där några pålitliga stövlar kommer in. Vi skulle alla älska ett par Hunter-stövlar, men om de är utanför din priszon har Target dig täckt med dessa billigare stövlar.

Nu vet jag att jag rekommenderade en rutig skjorta till mina gymnasievänner, men jag råder dem att undvika den stilen, bara för att hela världen kommer att gunga en. För att få den rutiga lösningen utan att kompromissa med din unikhet, gå till rutiga byxor. Nu har de något chockvärde i sig.

Bär också en prickig halsduk. Ärligt talat tar blandning av utskrifter så lång tid att det är ganska normalt. För att få pricken över i, få tillbehör med en BaubleBar “Equestrian” -ring.

Tillbehör bryter upp kläderna

Flicka i ridhjälm

Den här tjejen vet vad som händer. Flätor är det bästa alternativet när du bär hjälm för ridning. | Bildens författare

Som med mode, när det gäller säkerhet, här på CF-nr häst runt! När du åker ridning behöver du vanligtvis ta på dig andra “tillbehör”, till exempel en hjälm, men vanligtvis är allt svart och fungerar bra med din outfit. Även om jag inte kan hjälpa dig med hovhåret, ledsen!

Kom ihåg: ha kul, inte freak out i sista minuten (jag hörde det hända) och var bra. Med det menar jag, lyssna på instruktionerna, ALLA, ta ALDRIG av dig hjälmen för att du faktiskt är så bekymrad över ditt hår och stanna kvar med gruppen. Ditt liv är inte tänkt att utvecklas som Svart skönhetJag kan nästan garantera det, det var fiktion. Verkliga livet är inte fiktion, och jag beklagar det också.

Berätta för mig vad du tycker:

Gillar någon av er att rida på häst för skojs skull? Om så är fallet, vad bär du? Hjälpte det här inlägget dig? Vad tyckte du om utseendet? Låt mig veta i kommentarerna om det finnsalla evenemang eller speciella tillfällen som du vill se täckt av “Vad ska jag ha på mig … ?!”

Tags:, , , , ,