Suéter feo de Halloween Etsy

Vad ska jag ha på mig … istället för en kostym på Halloween?

College mode

Vad ska jag ha på mig … ?! är en kolumn varannan vecka som är här för att svara på just den frågan. Om det kommer ett evenemang som gör att du stämmer över mode kommer detta att vara din bästa källa till outfitinspiration när du behöver det mest!

Ful Halloween tröja Etsy

En “ful” Halloween-tröja från Etsy

Jag har en historia som är skrämmande nog för att jag ska få veta under en mörk natt av lägerelden som gör s’mores, eller till och med bara under Halloween-nätterna. Det är den skrämmande historien om … föreställ mig att jag har svårt att uttala orden … ful Halloween-tröja! (AKA den fulaste kusinen till den fula jultröjan.)

Så hemska är de här tröjorna att de inte förbises eller helt enkelt glömmas till förmån för dem med sydda bilder av Rudolph (batteridriven tänd näsa ingår, förstås). Fula Halloween-tröjor, ibland som visas ovan, till och med i form av 90-talets mamma-västar, hålls mestadels dolda för allmänheten där de inte kommer att orsaka masshysteri och galenskap, även om de lovar att komma tillbaka en dag på Halloween. !

MWAH, HA, HA !!!!!

Förhoppningsvis kommer ingen jungfru att tända det svarta flamljuset på All Hallows Eve och återuppliva smärtan från fula Halloween-tröjor, en smärta som lovar att bli värre än smärtan dina fötter tål efter en lördagskväll i klackar. Högre. Historien (som de flesta av dem) har dock en moralisk lektion om hur man klär på Halloween när man inte är i kostym.

Jag tycker om att klä mig på Halloween och har alltid gjort det! Men om du är som jag älskar du Halloween och vill vara festlig, men du kan inte bära några kostymer på din praktik, på jobbet eller i skolan.

4061893927 d2268b8a88 z

Jag vet att jag vet; det är falskt. Ingen vill vänta med att klä sig senare på kvällen. | Bildens författare

Så för att förhindra fula Halloween-tröjor från att använda denna modesvaghet mot oss, fyra godsaker och några stylingtrickar för att få dig att se helt cool ut:

Sexig och läskig

Spökinspirerad Halloween kostym

Produktinformation: skjorta, blus, shorts, väska, skor, örhängen

Håll den tydligt stulna toppen från Beetlejuice-garderoben uppknäppt för att visa upp den orange toppen. Skapa fler lager genom att lägga till en jacka i ett material som liknar shorts och glöm inte dina ben. Visa dem med solida tights eller bli kreativa och hämta några roliga svarta utskrifter.

För dem som inte kan luras inkluderade jag samma väska i mitt senaste inlägg. Vad kan jag säga? Jag äger det faktiskt och älskar det! Det är tydligen reversibelt, men jag använder bara den svarta sidan. Denna väska är också mycket rymlig. På Halloween kan jag använda den för att samla alla mina godis … ha!

Häxa Outfit att bära

Halloween kostym katt skjorta

Produktinformation: skjorta, kjol, halsduk, knästrumpor, skor, armband, väska

Om du planerar att bli sexig på natten i din kostym, balansera universums krafter med en söt outfit under dagen. Denna look är för alla de goda häxor som vill komma in i Halloween-andan när de sitter i ett konferensrum.

Som flip flops har Old Navy en tradition av jul-t-shirts och det var där jag hittade den här. Jag älskar 3/4 ärmar och designen är så söt. Det fanns några fler alternativ, men jag tror att ni alla kanske känner till min kärlek till kattungar … shhh.

Lila är en inofficiell Halloween-färg, så jag inkluderade den här lila kjolen, som gör en cool kontrast till de ljusa orange lägenheterna. Slutligen håll dig varm med svarta knästrumpor och en matchande halsduk. Du kan också lägga till en jacka om det behövs – en denim skulle vara perfekt här och den ser väldigt höstlig ut.

Sagans dagsljus

Vampyrinspirerad Halloween kostym

Produktinformation: Topp, underdel, kofta, skor

“Dagsljusens saga” hänvisar till den dagliga kampen om vad man ska ha på sig. Jag ville ta med en annan Old Navy Halloween-t-shirt, och den här är perfekt för läsare som älskar att titta på alla de vampyrshowerna, eller kanske fortfarande är kär i Edward Cullen. Det är okej om du är, det finns ingen rättegång här.

Men för att avsluta sagan om vad jag ska ha på mig för Halloween håller jag det enkelt med en no-faw outfit. Bär den tryckta tee med ”blod” -röda jeans och en mysig kardi, ta sedan ett par chevron-utsläpp.

Trick eller fuska

Grön spindel Halloween kostym

Produktinformation: tröja, shorts, ryggsäck, skor

Denna sista outfit är sassy men bekväm och söt men sportig. Halloween är en fantastisk tid att experimentera och förbättra din stil, och den här stilen är inget undantag.

Hur fantastisk är den här tröjan? Det är från Etsy och förvandlar ett bra träningspass till nästa Halloween-klassiker. Nästa på banan? Monsterpuré!

Allvarligt talat, jag älskar denna outfit. Det är verkligen unikt och skulle få någon att se ut som en kändis på väg till gymmet (om du inte är Taylor Swift, då måste du verkligen förbättra ditt inlägg och ditt pre-gym-spel).

Tränar jag, frågar du? Definiera “övning”? Jag menar, jag gör yoga och pilates, men hur är det med cardio? Shopping är (och kommer alltid att vara) min cardio. Tack och lov julshopping kommer eftersom jag verkligen behöver bli av med allt det Halloween-godiset! Förresten, om du inte gillar Snickers-barer, skicka dem till mig.

Berätta för mig vad du tycker:

Har du varit i kostym hela dagen till Halloween? Om du inte eller inte kan, vad ska du ha på dig? Hjälpte det här inlägget dig? Vad tyckte du om utseendet? Låt mig veta i kommentarerna om det finnsalla evenemang eller speciella tillfällen som du vill se täckt av “Vad ska jag ha på mig … ?!”