Citación de servicio de jurado

Vad ska jag ha på mig … för att tjänstgöra i juryn?!

College mode

Vad ska jag ha på mig … ?! är en kolumn varannan vecka som är här för att svara på just den frågan. Om det kommer ett evenemang som gör att du stämmer över mode kommer detta att vara din bästa källa till outfitinspiration när du behöver det mest!

Stämningsuppgift för juryn

Bildens författare

Nåväl, det hände äntligen: det var officiellt kallas till juryn. Min första tanke, med tanke på att jag bor i Chicago (du vet, från musikfilmen, Crook Cook County), var att jag är förvånad över att det inte redan har hänt. Min andra tanke var: Vad ska jag ha på mig …?!

Jag upptäckte min outfit för dagen jag gjorde min plikt som medborgare i denna nation, och jag upptäckte också en del göra och inte göra när det gäller att klä sig för jurytjänsten. Vissa, som inga shorts, flip-flops eller axelbandslösa toppar, borde vara en no-brainer, men jag kommer att beskriva några fler riktlinjer nedan. Se också till att besöka landets officiella webbplats för specifika klädkodsregler.

Vem som helst över 18 kan kallas, och det kommer utan föregående meddelande! Nedan är tre snygga och praktiska utseende att bära medan de tjänar som domare. Rättvisa kan vara blind, men mode är det inte. Jag presenterar mina bevis:

Testa “A”

Jury Suit One

Produktinformation: klänning, kofta, väska, skor, klocka

Denna första outfit liknar väldigt den som jag bar för juryn. Du kan aldrig gå fel med en slida klänning, särskilt en med ett bälte som ser elegant och professionellt ut. Ärmlösa klänningar flyger kanske inte i alla rättssalar, så ta en kofta för alla fall. Det kommer också att hålla dig varm om rummet är kallt.

När det gäller färg rekommenderar jag att du håller det mesta av din outfit neutral, men du kan lägga till en färgfärg, som jag gjorde med koftan. Håll dig bara med de ljusare och svalare färgerna, inget för ljust eller prickigt. Tyvärr Elle Woods-entusiaster, men hetrosa är inte ett bra val för rättssalen.

Gå efter en rymlig väska, som den här svarta toten, för du kommer att behöva bära mycket med dig under en så lång dag. Personligen tog jag med mig fyra tidskrifter och hade läst dem innan slutet av dagen! På en liknande anmärkning, håll något slags mellanmål i väskan, för det kommer att göra dig hungrig. (Nämnde jag att du måste vara där? hela dagen?!)

Tyvärr är jurytjänsten inte en tid att bära för många tillbehör, men en klocka är acceptabel. Det ser respektabelt ut och hjälper dig att hålla koll på tiden, eftersom du ibland inte kan ta med din telefon.

Testa “B”

Juridräkt två

Produktinformation: Blazer, blus, kjol, väska, skor, örhängen, halsband (1, 2)

Denna look är för flickan som kallas till juryn, men är fortfarande ett hårt omklädningsrum. Jag vet att tona ner det verkar sakrilegious och onaturligt för dig, men samma regler kommer att gälla. Återigen handlar det om att hålla fast vid neutrala. I det här fallet en klassisk penskjol, en fyrkantig blus och en trapetspåse.

Ge det en personlig touch med originalsilversmycken och ormtryckklackar. Avsluta allt med en polerad kavaj; Den här har en liten kant tack vare de skarpa blixtlåsdetaljerna.

ALLA ÖKAR … för att någon fantastisk kommer!

Testa “C”

Jury kostym tre

Produktinformation: Blazer, topp, underdelar, väska, skor, ringar

För mina byxor tjejer vet du att jag alltid tar hand om dig, jag hittade den här söta lilla outfit från H&M. Den här stiliga kombinationen av jacka och byxor bevisar det att ha ha en marinblå eller svart kostym för att se professionell ut; Det finns andra alternativ där ute!

Jag lade till blått och svart som en pjäs på den (tyvärr) mycket sanna stereotypen av vad alla andra kommer att ha på sig, men jag gjorde det roligare. Den flytande toppen visar lite hud, hej kanske du hoppas att träffa en stilig advokat, vi har alla mål, men det kommer fortfarande att se polerat ut när du har lagt till kavajen

Väskan och skorna är funktionella (ja, jag tillhandahöll också ett flatsalternativ för mina flickor “inga klackar”), men lackläderutseendet ser ultra-chic ut. Du vet att de här skorna med leopardtryck säkert är de mest vågade där ute.

Ingen försöker få modepolisen att kasta henne i haute couture-korrigeringar (åh, det påminde mig om Joan Rivers och hur jag kommer att sakna henne). Vi vet alla att de smartaste tjejerna lär sig reglerna och undviker dem!

Berätta för mig vad du tycker:

Har du någonsin kallats till juryn? Om så, vad hade du på dig? Hjälpte det här inlägget dig? Låt mig veta i kommentarerna om det finns alla evenemang eller speciella tillfällen som du vill se täckt av “Vad ska jag ha på mig … ?!”