Que llevar al gimnasio

Vad man ska ta med till gymmet

College mode

Vad man ska ta med till gymmet

Jag hade planerat att skriva ett inlägg på söta gymkläder nästa månad, men eftersom det här är min mest efterfrågade artikel kunde jag inte vänta med att visa dig! Jag skjuter vanligtvis tre uppsättningar per artikel, men eftersom det här är ett särskilt tack för så många förfrågningar bestämde jag mig för att ladda ner hela min atletiska låda för att visa dig vad jag bär på gymmet.

Luta dig tillbaka och njut. Om inget annat anges, alla kläder är från TJ Maxx, eftersom dina gymkläder inte skadar din budget. Lyft tungt, spendera lite gräshoppor.

Varför klä söt för gymmet?

Det är en fråga som verkar komma mycket, så jag tänkte förklara varför jag väljer att göra det:

Det är motiverande. Om jag köper snygga sportkläder går jag till gymmet så att jag kan bära det. Om jag känner att jag ser bra ut, även när jag dör med tricepsövningar, hjälper det. Känn förtroende tills du har det. Om jag klär mig som en yogalärare känner jag mig mer självsäker. Så enkelt är det.

Men det viktigaste är att bära det du känner dig bekvämt och det du gillar att bäraOavsett om du är i gymmet eller ute. Om folk inte gillar det, ignorera dem. Återigen är det så enkelt som det.

Nu ska vi komma till utseendet. Bläddra ner för att se dem alla!

1. Grunderna

Gym outfit långärmad caprisjacka

Om det finns en outfit som jag föreslår att du köper, är den den grundläggande. Nästan alla klasser i gymmet kan erövras i capris, en lång ärmlös toppoch a jacka att komma och gå. Jag älskar jackor med tummehål. De får mig att känna mig som en superhjälte.

Dessa Nike capris De kommer från en fabriksbutik. Jag rekommenderar starkt att du går till fabriksbutikerna snarare än till de stora boxsportvarubutikerna, eftersom du kan spara mycket pengar (kolla alltid avsnittet om godkännande!) Den breda, Nike Pro midjeband Det är det mest bekväma midjebandet i världen utanför pyjamasland.

2. Mer blygsam (bra för att lyfta vikter)

Gymträningsblått träningstopp och shorts med tryck

Avery, en CF-läsare, begärde en träningsdräkt som var mindre avslöjande eftersom hennes assistenter och lärare tränade i hennes gym (obekväma). Ett bra sätt att stanna lite mer blygsam är att använda en kortärmad tröja istället för en lågtankad tank. Jag hade löparbyxor på grund av att de inte är så snäva, men bär gärna capris.

de rynka runt bysten av detta kricka lock det är smickrande om du är på den lilla bröstsidan som jag är (låt oss inse det, sport-behåar hjälper inte på det sättet) och det är mer visuellt intressant än en vanlig, vanlig T-shirt. Den övre är gjord av ett material som absorberar svett och låter huden andas. Ah, andas huden! Ta syre, babyporer!

Denna outfit skulle vara bra för att pumpa järn.

Du kanske tänker, “lyfter det ens?” Och till det säger jag: ”Ja, i små mängder. Jag bär också alla shoppingkassar på en resa. “

3. Blanda och matcha färger (cardio)

Färgglada gymnastikdräkter

Färger behöver aldrig matcha. Period. Att blanda och matcha är fantastiskt, särskilt i gymmet. Båda tröjorna är från TJ Maxx, och laxen (“Tart Deco” -färgade shorts för alla Essie-nagellackälskare) är från en Nike fabriksförsäljning.

Dessa shorts har också inbyggda svarta biker shorts, så det spelar ingen roll om du gör plie squats, cyklar eller gör något galet yoga, du kommer att täckas. Bokstavligen.

Jag hade på mig de här två kläderna cykelklass Nyligen. Inget pinsamt hände, vilket gör dessa kläder till en vinst i min bok.

4. Blommor och koraller (yoga och pilates)

Söta yoga- och pilatesdräkter

Vem säger att du inte kan klä dig som en tjej på gymmet? Jag ville inkludera en långärmad tröja för de få, de hängivna, de tidiga uppståndarna som står upp före solen när det fortfarande är kallt. (Det är inte jag, om du undrar.)

jag älskar Capris hela året. Under 2014 Deep South Snow Freak-Out hade jag capris under jeans, joggebyxor och yogabyxor så att jag kunde ta av mig byxorna när jag kom till gymmet. Det är så lat jag är.

5. Prova något nytt

Elegant träningsutrustning

Ibland glömmer college-tjejer, inklusive mig själv, att det finns shorts förutom löparshorts. Blanda det med nya detaljer Y funky mönster det är ett bra sätt att krydda saker.

Jag älskar dessa shorts med sidobågar och sidosamlingMen eftersom de är korta kan det ge dig lugn när du gungar den där Warrior 2-positionen genom att lägga till ett par täta kompressionsshorts under.

Tryckta leggings få mig att känna att jag kunde passera för en yogalärare. Men precis utanför klassen, för när du väl ser mig göra någon form av träning ser du hur vacklande och okoordinerad jag är.

Vi kan inte glömma skorna

Snygga gymnastikskor

Gympaskor de är möjligen den viktigaste delen av dessa kläder. Om du går till spendera på något gym relaterat, Jag föreslår skor. Varför? Tja, om du är som jag och dina fötter är så välvda är de praktiskt taget McDonalds gyllene bågar. Att träna i illa passande skor kan vara smärtsamt.

Dessa Mizuno Wave Rider Skorna är gjorda för de med bågar som sträcker sig mot himlen och de är utmärkta. löparskor. Dessa har hållit mig i flera år.

Dessa Nike rosa och kricka, Rack Room Shoes, har en bekväm “Fit Sole”. Jag ville ha tennisskor som var tätare och mindre än mina Mizunos, som kunde glida under burpees (min båge) och andra träningsövningar.

Dina tankar?

Tack till alla som begärde den här artikeln! Vilka av dessa kläder är din favorit? Vad bär du på gymmet? Jag skulle också gärna höra vad du vill se nästa, så skicka mig dina förslag!

Tags:, , , ,