Estadio de fútbol universitario

Vad man ska ta med till ett college fotbollsmatch

College mode

College fotbollsarena

Bildens författare

På de flesta högskolor, gå minst en fotbollsmatch det är en häftklammer för “college-upplevelsen”. Även om din skolas lag inte är så bra är det kul att träffa dina vänner, uppleva tailgating och heja på ditt lag från läktaren.

Att klä sig för ett fotbollsmatch kan dock vara ett knepigt företag. Under större delen av säsongen är det varmt, soligt och du är trångt på läktaren med tusentals andra fans. Du behöver något som visar din skolanda men ser söt ut och håller dig sval. Collegetröjor (vanligtvis från giveaway-sorten) är populära bland många college-spelfans, men när kompletterade en fyrkantig unisex-tee sist någon? Läs vidare för några tips som hjälper dig att stödja din skola i stil.

Tips om vad du ska ha på dig:

  • Investera i separata föremål i dina skolfärger. Till exempel är mina skolfärger blå och grå. Under det senaste året har jag valt en marinblå sundress, casual grå kjol och grå och marinblå linne som jag kan mixa och matcha för att bära på olika risevenemang. När jag parar ihop dem med ugglatillbehör (se nästa tips) ser jag ut som den främsta fanen på min skola, men jag offrar inte någon av mina modecrediter.
  • Håll ögonen öppna för tillbehör till teman. Smycken med djurtema har varit mycket populära nyligen i kedjor som Forever 21, Charlotte Russe och Urban Outfitters, så det borde inte vara för svårt eller dyrt! – att plocka upp en ring, halsband eller armband som visar din skolanda. Oavsett om ditt husdjur är en uggla (ris representerar!), En tiger eller en elefant, det finns förmodligen några pärlor till dig.
  • Leta efter “trendiga” versioner av din skolklänning. Victoria’s Secret PINK, Old Navy, American Eagle och Brooks Brothers är bara några populära återförsäljare som har college-samlingar. Om du har turen att gå till ett universitet som ingår i dessa linjer kan du välja mycket eleganta kläder som visar din skolanda. Dessutom har butiker som Forever 21, Urban Outfitters och även Target ibland T-shirts som främjar logotyperna för olika högskolor, varav många har en vintage-känsla och är så söta!
College fotbollsfans

Bildens författare

Tips om vad du ska ta med:

  • Lätt paket. Golvet i en fotbollsarena är inte den perfekta platsen att förvara din väska: den är smutsig, klibbig och någon kan spilla en drink eller kliva på den. Bär istället en crossbody-väska som du bara packar med det väsentliga. Det kommer inte att vara i vägen när du hejar och du inte behöver oroa dig för att förlora det.
  • Glöm inte att använda solskyddsmedel! De flesta arenor har öppna tak, så de skyddar dig inte från de skadliga solstrålarna. Applicera lite solskyddsmedel innan du lämnar ditt sovrum (bonuspoäng om du packar en reseversion i väskan så att du kan använda den igen senare) och du kan njuta av spelet utan bekymmer (och solbränna).

Outfitidéer:

Här är två provuppsättningar du kan bära till ett fotbollsmatch – båda är avslappnade, men var och en innehåller unika detaljer för att göra det lite roligare.

Team 1: Subtle Support

fotboll-spel-lag-1

Skjorta, shorts, sandaler, ring, halsband, väska

Lag 2: Fläkt nummer ett

Fotbollsspel: University of Texas jersey, shorts, enkla sneakers

Skjorta, shorts (liknande), skor, örhängen, väska

Behöver du fler idéer?

Ta en titt på dessa tidigare CF-inlägg om fotbollsspelets vurm:

Vad tycker du?

Går du till dina skolfotbollsmatcher? Vad har du på dig? Har du några tips om vad du ska ha på dig för sportevenemang? Jag skulle gärna höra från dig, så var noga med att lämna en kommentar!

Ursprungligen publicerad den 16 september 2011

Läsarinteraktioner