College Fashion

Vad man ska ta med för spökhus eller vagnar

College mode

Vad man ska ha på hemsökta hus och åkattraktioner

Låt mig vara ärlig: Jag är inte ett stort fan av skräck som kommer med Halloween. Jag älskar en hel del saker om Halloween (och faller i allmänhet), nämligen snida pumpor, äta allt godis mitt hjärta önskar och klä upp mig. Men det som är läskigt är INTE min styrka.

Trots min brist på entusiasm för skräck har jag dragits ner av vissa vagn och spökhus. Jag tycker att hemsökta hayrides är mer genomförbara eftersom du kan sitta i mitten av alla och undvika nära kontakt med läskiga killar. Spökhus är värre: Jag begraver bokstavligen mitt ansikte på baksidan av personen framför mig och stirrar på mina fötter, redo att springa om en motorsågkille dyker upp.

Med detta sagt är jag säker på att många av er gillar spökhus mycket och kommer tappert att vägleda en grupp vänner genom de spöklika korridorerna. Så oavsett om du är den modiga personen som skrattar åt skrämmande människor eller gömmer sig bakom en vän som jag, Jag har satt ihop tre snygga och energiska kläder som du kan bära till skrämmande Halloween-hus och vagnrider.

Vad man ska ta med för ett spökhus eller Hayride – Set 1

En ljus tröja håller dig synlig om du förlorar dina vänner i hallens labyrint. (Och det är riktigt sött, det är en bonus!)

Halsduken är en typ av provisorisk mekanism som säger “Jag är så rädd att jag kommer att begrava mitt ansikte så att jag inte behöver titta.” Och det kommer att hålla dig varm och varm på en vagn.

En korsväska är ett måste. En koppling kan lätt lossna när man springer bort från motorsågen och en stor väska kommer i vägen.

Slutligen, se till Bära praktiska skor!!! Vissa spökhus har livfulla trappor eller golv, eller så kan du behöva springa, så håll fast vid något gripande. Dessa stövlar kommer att kunna bära dig säkert genom hela spökhuset.

Vad man ska ta med för ett spökhus eller Hayride – Set 2

Denna moderna outfit skulle vara perfekt för en vagnresa, som dessa avslappnade byxor de är bekväma att sitta på under en längre tid. Om det är riktigt kallt, lägg några tröjestrumpor under.

Duplicera lagren för att hålla dig varm här gjorde jag en turtleneck och en vadderad väst, men man kunde göra en linne och en kavaj, en t-shirt och en bomberjacka etc.

Tofflorna är bekväma och möjliggör enkel navigering i spökhuset. Ta bara din favorit svart axelväska och redo!

Vad man ska ta med för ett spökhus eller Hayride – Set 3

Vad kan vara mer romantiskt än en promenad genom ett spökhus? Om du och ditt datum verkar tro det, så är denna outfit något för dig. (Jag tycker också att de båda är lite galna.) Denna uppsättning går lätt från en god middag till en natt full av spöken.

Till att börja med gör dessa jeans i fuskpäls din outfit otroligt snygg och kommer att se söt ut för en hemsökt händelse. Denna fleecetröja håller dig varm och samtidigt helt trendig.

Återigen, håll dig till en bandolier och när du väljer dina skor skulle jag inte rekommendera att du bär plattor utan något för att fästa foten i skon. Kan du tänka dig att förlora din sko i ett spökhus och behöva säkerhetskopiera för att hitta den? Jag skulle låta huset ta av mig skon.

Vad tycker du om vår guide om vad du ska ha på dig i ett spökhus?

Planerar du att besöka ett spökhus i år? Vilken outfit är din favorit? Är du en rädd katt som jag? Eller är du den otrygga typen av ledare? Föredrar du spökresor eller spökhus? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Redaktörens anmärkning: Detta inlägg publicerades ursprungligen 2012; Det uppdaterades helt och renoverades 2019 med nya foton och information.