College Fashion

Vad man ska ta med för brunch

College mode

Vad du ska ha på dig för brunch: guide till kläder och tips

De kallar det söndag Funday av en anledning! När solen kommer upp alla roliga aktiviteter börjar bli bättre för våren. En superpopulär helgaktivitet för college-tjejer runt om i världen är BRUNCH!

Jag är ett stort fan av brunch eftersom det är en bra ursäkt för äta massor och ta en paus från ditt hektiska schema till komma ikapp med vänner. Oavsett om du går i skolan i en liten stad eller en storstad, det finns alltid en trevlig plats för frukost att ta dina vänner till då och då.

Oavsett om du är en veteranbrunch eller nybörjare, kan brunch vara ett roligt sätt att visa de söta kläderna som du aldrig får chansen att ha på dig. Här är tre idéer för vad du ska bära för vårbrunch.

Strukturerad på våren

Vad du ska ha på dig för brunch: outfit med solbränna byxor och en tryckt blus, pärlband och lägenheter

Produkter: Topp – Nordstrom, Byxor – ASOS, Skor – ASOS, Jacka – H&M, Pannband – Anthropologie

Denna outfit är ett utmärkt sätt att kombinera avslappnad och professionell för brunch med en kollega eller någon annan du vill imponera på.

Koppla ihop dessa vackra grädde veckade bälte byxor med en mindre strukturerat och mer flytande lock för att ge några elegant kontrast.

Kasta en lätt jeansjacka över toppen för att bära denna klädsel från kontoret till helgen.

Äntligen några enkla svarta tillbehör som dessa svarta golv och a svart sammet pärlband lägg till lite neutral klass till denna outfit.

Pop (py) färg

Vad man ska ha på sig för brunch: outfit med en röd blommig klänning, espadrilles, rund väska, guldhalsband och pannband

Produkter: Klänning – Nordstrom Rack, Skor – ASOS, Halsduk – Francesca’s, Halsband – Francesca’s, Väska – Saks Off 5th

Om du vill visa upp lite eller prova en klänning som du inte har haft en chans är brunch det perfekta stället! Det här söta rynkad röd blommig klänning det är ett bra uttalande för våren.

Blanda det, du vill att några neutrala gungar dessa svarta espadriller och halm, och gå med i utseendet accentuerande med en svart halm axelväska.

Fina tillbehör som en tunn lager halsband och a vitt hår scarf scrunchie De är bra accenter för att få dig att se subtilt ut.

Ganska i pastellrosa

Outfit med rosa skjorta och blommig kjol

Produkter: Skjorta – Outnet, kjol – Nordstrom, stövlar – Nordstrom Rack, örhängen – Francesca’s, Scrunchie – ASOS

För att komma i vårens anda, här är en outfit som har pastellfärger och en flytande kjol!

A ljusrosa t-shirt “girl power” och a kjol i rosa, lila och grönt det är ett fantastiskt par och en fin kontrast av avslappnad och feminin.

Jag älskar dessa vita fotkängor – de är ett utmärkt sätt att hålla fötterna varma på våren, men de är lätta och uppfriskande nyans av vitt. Vita hartsörhängen Matcha stövlarnas vita för ett tillbehör på toppen och grön scrunchie rita färgerna på kjolen.

Vad tycker du om vår guide om vad du ska ha på dig för brunch?

Har du en outfit för brunch? Vilka av dessa kläder gillar du mest för våren?

Låt mig veta i kommentarerna!

Tags:, , , , ,