estadisticas web Skip to content

Vad man ska ha på sig under hösten: 3 söta outfitidéer

College mode

Höstlöv

Bildens författare

God november! Det är galet att tro att finalen är precis runt hörnet, men förhoppningsvis har du en höstlov för att komma ikapp pausen och kanske ta en resa hem innan terminens slut.

Om du är som jag, betyder nedbrott mycket familjetid hemma, kanske lite shopping (okej, mycket shopping) och titta på en fotbollsmatch eller två. Jag vet att du förmodligen inte har tänkt på att packa ännu, men oroa dig inte, CF har du täckt!

Sedan skapade jag tre olika kläder som du kan bära under höstpausen, vart du än tar dig. Bläddra ner för att se utseendet:

Besök hemstaden

Fall Break Outfit 1

Topp, jeans, stövlar, halsband, örhängen

Om du åker tillbaka till din hemstad för semestern, var noga med att göra ett uttalande med denna enkla höstensemble! Bär en klassisk flanellskjorta över ett par skinny jeans. Sätt på några snygga ridskor för en extra höstkänsla och sätt på några rävörhängen för en rolig touch. Komplettera utseendet med lite glamour – ett pärlstavshalsband ger den perfekta mängden gnista.

Svart fredag

Höstavbrott 2

Topp, leggings, skor, halsduk, väska, örhängen

När du har bråttom för att komma till de senaste försäljningarna har du vanligtvis inte tid att oroa dig för att välja en outfit, så vi gjorde det åt dig! Håll dig snygg och bekväm med en baggy tröja över ett par leggings. Kasta på dig en infinity-halsduk med leopardtryck för en modern twist och ta sedan en crossbody-väska för att hålla händerna fria medan du handlar. Avsluta outfit med ett par bekväma ballerinor och läckra örhängen.

Festtid

Fall Break Outfit 3

Skjorta, kavaj, kjol, lägenheter, strumpor, örhängen

Vi har alla den vän som blir lite för glada för semestern efter Thanksgiving (ja, jag är den vän), så du kan ha planer på att delta i en rolig fest under semestern. Du ser perfekt ut för festen med en klassisk vit knapp inbäddad i en rutig kjol. Kasta på en sammetjacka och marinblå leggings för en extra festlig känsla, och sätt på ett par ballerinor för extra komfort. Komplettera uppsättningen med ett par ädelsten dingla örhängen.

Vad tycker du?

Vilka är dina planer för hösten? Kommer du på väg hem eller planerar du att stanna på campus? Skulle du ha på dig någon av ovanstående kläder? Vilken outfit är din favorit? Vill du se fler inlägg som dessa i framtiden? Låt mig veta i en kommentar nedan!