estadisticas web Skip to content

Vad man ska ha på sig för att titta på Guardians of the Galaxy 2

College mode

Guardians of the Galaxy Volym 2

Killar, jag vet inte hur sommaren är, men här är vi. Ja, det finns många saker att se fram emot över sommaren (semestrar och resor till stranden och mindre skolhem), men det som uppmuntrar mig mest är alla fantastiska filmer som kommer på teatrar under de kommande månaderna!

Att börja en sommar full av superhjältar är Guardians of the Galaxy 2, som har en tidig release i de flesta teatrar idag !! Jag vet att jag definitivt kommer att vara där.

En av de bästa delarna av att gå på filmpremiär (enligt min mening) är att klä sig för att uttrycka ditt fandom. Om du inte är säker på hur du gör det för den här filmen, oroa dig inte!

Läs vidare för några idéer för vad man ska ha på sig för Guardians of the Galaxy 2.

Casual fandom

Produkter: Svart skjorta – Hett ämne, Groot’s Tank – Hett ämne, Grått album T-shirt – Hett ämne, Karaktärsuppsättningstyg – Society 6, Star-Lord Keychain – BoxLunch-gåvor, Groot Keychain – BoxLunch-gåvor, Guardians Keychain – BoxLunch-gåvor , Purple Character Bag – Etsy

Okej, om du gillar filmen och vill visa att du är här för den men inte vill bli för galen på kostymerna, här är några av de sötaste bitar Jag hittade det online.

Du kan använda en eller en kombination av dessa och ändå se ut som din vanliga nivånivåfläkt. Hurra!

Jag älskar att den här filmen spelar temat från 80-talsmixbandet, så här är några roliga GotG2-t-shirts som har en old school rockband sensation till dem. Och det är de inte nyckelringar bara för att dö för (särskilt Groot)? Slutligen älskar jag dessa bedårande Galaxy Guardians. handväskor, som är den perfekta storleken för din telefon, plånbok och all mat du behöver för att smyga in i filmerna.

Full cosplay

Produkter: Byxor – Forever 21, skjorta – hett ämne, jacka – hett ämne, stövlar – mål, hörlurar – BoxLunch-gåvor, armband – hett ämne

Om du är som jag och du älskar kostymer och du tror att den bästa delen av en ny filmpremiär är bär en kostym, GÖR DET.

Hot Topic, välsigna dig, det är alltid så bra att sälja reproduktioner av kostymer av filmkaraktärer, och i år har det inte varit annorlunda. Visst, Peter Quill är en kille, men han ser tuff ut och jag vill bära honom.

Om du håller med, fortsätt och hämta en kopia av hans skjorta, armband och jacka från Hot TopicTa sedan på dig några coola bruna skinny jeans och knähöga stövlar och lyssna på din favoritmusik från 80-talet med filminspirerade hörlurar.

Inspirerad av Groot

Produkter: Flower Crown – Forever 21, Armband – Walmart, handväska – Loungefly, klänning – Forever 21, örhängen – Etsy, handväska – BoxLunch presenter, sandaler – Charlotte Russe

Denna sista look är inspirerad av Loungefly Groot-samlingen, som inkluderar denna väska och plånbok.

En av mina favoritdelar av originalfilmen är när Groot skyddar sina vänner med ett skydd av vinstockar – det är ett så magiskt ögonblick. jag känner att detta fjäril handväska fångar noggrant vänligheten och mildheten hos Groot.

Koppla ihop en eller båda delarna från Loungefly-kollektionen med en vågig grön klänning, sandaler i jordton och bladinspirerade smycken, avsluta sedan utseendet med en nyckfull blommakrona för att matcha väskans palett.

Vad tycker du?

Är du glada att se Guardians of the Galaxy 2? Kommer du att klä dig för premiären? Låt mig veta i kommentarerna!