Traje de concierto de BTS con pantalones cortos de mezclilla, chaqueta de mezclilla, bolso azul

Vad man ska ha på en BTS-konsert

College mode

Som du säkert vet har jag redan slutfört en modeinspirationsserie om de enskilda medlemmarna i den globala boyband-sensationen. Bts. Kolla in dem här: Mode inspirerat av BTS Love Yourself i Seoul-filmen, BTS comeback trailer: Persona, BTS ledare RM, sångarna Jin, Taehyung och Jungkook, rapparen Suga och dansarna J-Hope och Jimin.

Den här veckan är jag tillbaka med en annan Bts Skicka för att ge andra arméer några BTS-konsertdräktidéer. Om du följer bandet på sociala medier vet du att BTS nyligen startade deras efterlängtade Tala själv stadion turné, med datum som spänner över Nordamerika, Europa och Asien. Denna start kan bara beskrivas som ett segeromgång för BTS, efter framgången för sin föregångare, 2018. Älska dig själv utflykt.

Därför, med de europeiska datumen för Tala själv turné runt hörnet (och fler datum kommer), har jag skapat fem BTS-konsertensembler för ARMYs att inspireras av. Varje stil har sin egen distinkta estetik, vilket säkerställer att det finns något för alla. Jag har också kopplat varje blick till en BTS-specifik musikvideo, för att ge dig fler idéer när du planerar din outfit för konserten.

Så utan vidare, låt oss gå in på det här. BTS konsert lookbook!

BTS konsert mode inspiration

Look 1 – Girl with love

Precis som våra favoritmodedesigners tänker BTS rosa under 2019. Fet nyanser av fuchsia upptar omslagen på båda albumen för Soul Map: Persona (ovan), liksom hans senaste musikvideo, Pojke med kärlek. Jag har redan täckt den här videon i CF, så om du gillar det här utseendet, kolla in det inlägget för mer information. Person rosa outfitidéer!

Nedan har jag skapat en konsertdräkt som fångar Pojke med kärlekestetik perfekt.

Denna babyrosa ensemble från River Island är söt och lämplig för sommaren när den är ihop med en enkel vit tee. Jag lade också till några neonrosa tillbehör för att ge kontrast till denna annars pastellkläder. Det här är ett litet samtal tillbaka till videon, där BTS-killarna bär olika rosa nyanser.

Produkter: T-shirt – Topshop, jacka – River Island, kjol – River Island, Handväska – Ganska liten sak, Skor – Lulu’s.

Look 2 – Monokrom utskrift

Denna andra look är inspirerad av BTS-ledarens RMs solo-mix. Körtelfeber.

Detta monokroma ensemble (se vad jag gjorde där?) Har en söt prickig jumpsuit över en band-tee. BT21 Officiell varelinje, tillgänglig på Hot Topic.

Jag har också inkluderat en BT21 Chimmy nyckelring eftersom Jimin är min partiskhet, men byt gärna detta mot du favoritmedlemkaraktär!

Dessa svarta sandaler är söta, avslappnade och väsentliga för en utomhuskonsert. Det matchande ryggsäckspaketet är perfekt för att hålla alla dina väsentligheter på ett kompakt ställe. Enligt konsertriktlinjerna för BTS kommande shower på Wembley Stadium, endast påsar mindre än A4 är tillåtna. Tänk på detta när du planerar ditt konsertutseende!

Produkter: T-shirt – BT21 på Hot Topic, Jumpsuit – Forever 21, Nyckelring – BT21 på Hot Topic, Väska – River Island, skor – ALDO.

Look 3: blå, vit och BT21

För det här utseendet bestämde jag mig för att hämta inspiration från BTS hitlåt. DNA, som innehåller en trendig tie-dye jacka som den Jungkook bär i musikvideon. Den här versionen av ASOS skulle vara så söt i kombination med trendiga papperspåse-shorts och Chuck Taylors.

För att få det här att se lite mer BTS-centrerat ut lade jag till en blå BT21 Koya pannband. Dessa pannband är väldigt populära hos ARMYs just nu, och många väljer att bära sin bias-karaktär som ett huvudbonad för Speak Yourself-turnén.

Eftersom arenan visar utomhus är det lämpligt att ha en jacka när temperaturen sjunker under natten. Glöm inte att kolla väderprognosen för din valda stad när du skapar din outfit. Om det regnar behöver du en vattentät jacka!

BTS konsertdräkt med jeansshorts, jeansjacka, blå väska

Produkter: Jacka – Stradivarius på ASOS, Pannband – BT21 på Hot Topic, shorts – Forever 21, Bag – River Island.

Look 4 – J’adore Dior

Vi alla vet det BTS har sitt ursprung i en tre-medlem hip-hop-grupp., så det är inte konstigt att killar ibland tycker om att sporta en hårdare, djärvare stil.

Hans musikvideo för Mic drop (ovan) visar denna estetik perfekt, precis som BTS anpassade Dior-kostymer för Speak Yourself-turnén.

Ta en titt på Instagram-inlägget nedan för att se den yngsta medlemmen Jungkook i hans form:

För att kanalisera denna Dior-inspirerade look på en budget, parade jag ihop några armégröna stridsbyxor med en svart crop topp och matchande sandaler. Glöm inte heller dina solglasögon – vart BTS går, skiner solen vanligtvis!

Produkter: Topp – Princess Polly, solglasögon – NAKD, byxor – NAKD, skor – Topshop.

Look 5 – Burn It

Denna sista look är inspirerad av BTS-låten. Brand, som presenterar en tropisk och färgstark sommarestetik. Bandet lånade också detta koncept till en av de fyra versionerna av Person (se hans officiella Instagram-inlägg nedan):

Nyckeln till detta utseende är den här tropiska skjortan från Zara herrsektion. Jag tog stiltrådar från BTSs hawaiianska mönstrade skjortor och byggde min outfit runt det här sommarkonceptet.

I kombination med söta shorts, en orange bralette och kontrasterande modeaccessoarer, är denna look sommarkonsertmode som bäst.

Produkter: Bralette – Ganska liten sak, Skjorta – Zara, Shorts – Topshop, Örhängen – Bershka, Handväska – Bershka

Vad tycker du om våra BTS-konsertensembler?

Kommer du eller har du redan varit på Speak Yourself-turnén? Var deltog du i showen och vad var ditt favoritspår? Vad ser du mest fram emot att se på nästa turnédatum?

Låt mig veta i kommentarerna nedan och berätta vilka K-popartister / musikvideor du vill att jag ska täcka nästa!