College Fashion

Vad du ska ha på dig när du träffar din partners föräldrar för första gången

College mode

Kvinnan träffar sin pojkväns föräldrar för första gången

Hitta rätt outfit för träffa din partners föräldrar för första gången Det kan vara lite stressande, men idag är vi här för att hjälpa till.

Oavsett om du har träffat din partner i ett par veckor, några månader eller till och med ett år eller mer, är det viktigt att du så småningom träffar din partners familj och skapar en relation med dem. Så du vill göra ditt bästa. (Vi pratade lite om detta i vårt inlägg om att träffa din pojkväns syster för första gången, men dagens inlägg kommer enbart att fokusera på föräldrar.)

Mitt bästa råd? Tänk inte över det. Var dig själv, men se till att du ser raffinerad och elegant ut. Och läs resten av detta inlägg.

Ja, detta är ett högriskscenario. Men det finns inget behov av panik! Följande prisvärda tips och kläder får dig att se bra ut och känna dig trygg när du äntligen (slukar) träffar föräldrarna:

Tips för att se lämpliga ut för föräldrar:

  • Även om du känner din pojkvän eller flickvän väl känner du inte deras föräldrar. Bättre säkert än ledsen när det gäller din outfit. Så när du klär dig, Se bralämpligt för föräldrar: Undvik lågskuren toppar, mikro-minis och för mycket bar hud.
  • Undvik T-shirts eller tillbehör med öppna politiska eller religiösa budskap. Din vinnande personlighet bör göra ett stort intryck på dem; du vill inte att politik ska distrahera från det.
  • Även om Rihanna kan dra av det detta är inte när man ska bära smycken eller kläder med oförskämda ord eller eder. (Detta borde vara uppenbart!)
  • Välj bekväma kläder som smickrar din kropp. Täta bitar kan vara smickrande och obekväma. Kläder som är för baggy kan också vara smickrande och se slarviga ut. Välj kläder som passar bra så att du mår bäst.
  • Balansera proportioner. Baggy toppar bör bäras med snäva byxor, snäva toppar ser bäst ut med utsvängda byxor eller kjolar etc.
  • Håll underkläder hemliga. BH-remmar och trosor måste vara utom synhåll!
  • Försök inte för hårt. Att bära klackar kan verka som en bra idé, men det är ett recept på katastrof om du inte är van att bära dem. Du kommer att se ut som en dåre när du klumpigt går eller, himlen förbjuder, faller. Några av kläderna nedan inkluderar klackar, men du kan alltid byta ut dem mot något lägre om du inte är bekväm.
  • Naturligt är bäst. Nu är det inte dags att prova en ny frisyr eller applicera sminklager. Var dig själv, se naturlig ut och känn dig trygg.
  • Leende! Det är ditt bästa tillbehör.

Passar att träffa föräldrar nr 1:

Produkter: Blus – Forever 21, raka byxor – ASOS, Flats – Charlotte Russe, örhängen med örhängen – Boohoo, Peacoat – MissGuided, handväska – Nova Mode.

Föräldrar är som regel mer reserverade än tonåringar / unga vuxna. För dig är en crop top och jeans med hög midja din perfekta outfit, medan det för dem kan vara nästan stötande. (Suck.)

I enlighet med den reserverade atmosfären har jag skapat en matchande outfit. Du behöver definitivt inte klä dig som om du ska till en intervju eller ett möte, men du måste se elegant och presentabel ut.

Låt oss börja med det här vackra blus! Det avslöjar inte klyvning eller för mycket hud. Det är faktiskt vackert, elegant och perfekt för att träffa föräldrar. Du kan fortfarande vara dig själv och visa lite stil!

Nu ska vi kombinera den här blusen med byxor med raka ben. Raka benbyxor är fantastiska eftersom de inte är för mager eller avslappnade, men de är fortfarande bekväma och presentabla!

För skorna, lägg till några söta golv. Du behöver inte ha höga klackar för att träffa föräldrarna, så enkla lägenheter kommer att göra. Binda sedan håret i en bulle eller hästsvans (så polerad!) Och bära några söta örhängen.

Bär din outfit tillsammans med en söt peacoat och en liten väska, och då får du en söt och snygg outfit när du träffar föräldrarna!

Passar att träffa föräldrar # 2

Produkter: Klänning – Boohoo, kofta – Fashion Nova, strumpbyxor – Forever 21, Kitten Heels – ASOS, Halsband – Ardene, Trenchcoat – Nasty Gal, handväska – Fashion Nova.

Jag rekommenderar definitivt att använda en klänning för att träffa föräldrarna. Uppenbarligen är något som du skulle ha på dig i klubben förbjudet; istället synda mer på den konservativa sidan.

Är fin wrap klänning Det är ett utmärkt alternativ att träffa föräldrar, eftersom det är enkelt och har dig täckt. Jag rekommenderar att du bär den med en lång cardigan det är samma längd som klänningen för ett mer avslappnat, lager lager.

Renstrumpor eller till och med 30 förnekare strumpor Det håller dig varm och lägger till ett extra lager av föräldralämplig täckning till ditt utseende.

Om du vill anpassa, lite halsband det är helt bra! Lägg sedan till enkelt låga klackar för en bekväm känsla och några stilpoäng. Avsluta med en klassisk trenchcoat och väska.

Passar att träffa föräldrar # 3

Produkter: Tröja klänning – Boohoo, Tights – Forever 21, Ankelstövlar – Fashion Nova, Ringar – ASOS, Armband – Boohoo, Coat – ASOS, Handväska – Fashion Nova.

Är tröja klänning Det är ett trevligt val att träffa föräldrarna. Det får dig att se snygg ut men är ganska konservativ samtidigt. Den här klänningen är perfekt för dagen eftersom den är färgstark och rolig. Det visar att du inte offrar din stil, men det verkar ändå lämpligt att träffa föräldrarna.

Ankelstövlar är perfekta att bära med denna outfit. De har ett sätt att få alla kläder att se snygga ut. Dessa är inte för höga, men de är också eleganta för dig att matcha med din klänning.

Som outfit nr 2, transparenta strumpor de ser perfekt ut med denna outfit. Du kommer troligen att vara ute i några minuter så du behöver inte ha på dig leggings, men de är ett alternativ om du är kall!

För att slutföra denna outfit, ett par ringar och a armband de är perfekta. De är “små” tillbehör men perfekta för att klä kläderna.

Vilka är dina bästa tips om vad du ska ha på dig när du träffar din partners föräldrar?

Att träffa föräldrar är alltid stressande, men med dessa tre outfitidéer är du säker på att vara välklädd och redo att göra det bästa första intrycket.

Vad hade du på dig när du träffade din partners föräldrar för första gången? Låt oss veta i kommentarerna nedan!