estadisticas web Skip to content

Vad du ska ha på dig för dina stora seniorevenemang

College mode

Kvinnor examen från college

Denna webbplats heter College Fashion, så naturligtvis har vi många tips för att ta itu med Senaste Big College Fashion Challenge: vad man ska ha på sig för examen (se några tidigare inlägg här, här och här).

Jag vill fortsätta denna årliga tradition med mina egna tips för att klä mig för examen, men nu när jag är senior Jag insåg också att jävla jag behöver kläder för många saker De kommande två veckorna!

Vissa evenemang, som brunch och sista lektioner, kommer att vara informella; en söt topp och jeans eller en favoritklänning är allt jag behöver. Men för andra vill jag verkligen se det markera, både i mängden andra seniorer och i mitt minne.

Så läs vidare för mina tips om vad man ska ha på sig för tre stora seniorevenemang. Och ja, grattis!

Presentera din forskning

Produktinformation: Klänning – Charlotte Russe, skor – Last Call, handväska – Nordstrom, örhängen – Betsey Johnson.

Kanske försvarar du en avhandling som du har arbetat med hela året, eller kanske har du en viktig muntlig presentation att göra i klassen. Frågan är, alla ögon kommer att vara på digOch du borde vara lika stolt över din outfit som du är för det hårda arbete du har lagt ner under denna termin (och hela din högskolekarriär). En sådan look skulle också vara bra för en hedersceremoni.

Jag älskar tanken på att gunga något haute couture, feminin och rolig presentera allvarlig akademisk forskning. Det kommer att tysta alla som fortfarande tvivlar på att skönhet och hjärnkraft kan gå ihop (och ofta gör).

A midiklänning det är en fräsch silhuett och mindre förväntad än ett omslag eller affärsmini. Visa att du känner till ditt mode så väl som du känner till din Foucault genom att lägga till mode glid sandaler till skillnad från klackar eller tossor.

När det gäller tillbehör, ett vågat smycke – särskilt en som uppmärksammar ditt vackra ansikte, som ett trevligt uttalande örhänge – kommer att locka människors uppmärksamhet utan att distrahera dem. Slutligen är en handväska nödvändig för att gå till den presentationen helt förberedd. som chefen du är.

Stort parti

Produkter: Jumpsuit – Boohoo, skor – Macy’s, handväska – Pretty Little Thing, örhängen – Saks Fifth Avenue.

På mitt universitet har vi en Stor fest För seniorer veckan före examen. Kanske har du något liknande, eller kanske planerar du en fest med dina vänner eller en elegant examensmiddag med din storfamilj. Hur som helst, unna dig själv ett glamoröst utseende.

Är ruffad jumpsuit med vidben Det är modernt, flirtigt och perfekt att visa upp ett iögonfallande par skor. Tro det eller inte, det är bara $ 35Så du har lite pengar kvar för att spara på tillbehör, som dessa perfekta ljuskronorörhängen som du kommer att ha på dig för alltid.

Spela upp glamouren och den roliga atmosfären med en vågad överdimensionerad totepåse, som också är perfekt för spara ett par våningar om du blir lite galen på dansgolvet. Som du självklart kommer att göra.

Gradering

Produktinformation: Klänning – Boden, Wedges – New Look, Clutch – Macy’s, Örhängen – Macy’s

Enligt min ödmjuka åsikt är idealisk miljö för en examen outfit det är något tidlöst vackert, men också unapologetic du. Du vill ha kraft titta tillbaka år från nu Och jag älskar fortfarande ditt val av ensemble, men du vill inte heller se ut som alla andra.

Så jag tror att välja en klänning med en trevligt roligt mönster eller konsistens det är nyckeln (jag ska ha på mig periwinkle-spetsar på min stora dag). Detta omslag, med roliga prickar och bedårande kammad detalj, passar perfekt.

Om du inte bär platta skor, kilar eller tjocka klackar är ett måste, både för att de är lättare att gå och för att de inte kommer att sjunka ner i gräset om din ceremoni är utomhus. Lägg i några festliga smycken och ta en söt väska för mottagningen, så är du bra att gå för ditt examensbevis. Hälsningar, verkligen.

Vad tycker du?

Har du examen den här terminen? Vilka stora händelser måste du komma? Och viktigast av allt, vad har du på dig? Låt mig veta i kommentarerna!