Vad du kan förvänta dig under guildinitiering

Vad du kan förvänta dig under guildinitiering

College mode

Vad du kan förvänta dig under guildinitiering

Anställningsvecka, kontrollera.

Han lovade en kvinnoförening, kontrollera.

Stor / liten vecka upplevd kolla, kolla, kolla.

Minst en mixer deltog, kontrollera.

Egna nog guildtröjor för att hålla livet ut, kontrollera.

Inleddes i ditt broderskap, nej nej.

Åh, initiering.

Det här är det sista stora steget i att officiellt bli en del av din sällskap under resten av ditt liv. Det låter ganska skrämmande.

Ordet initiering betyder att ta emot någon i ett hemligt samhälle eller en organisation genom någon form av ritual (er). Initiering är avgörande för att visa ditt engagemang för ditt broderskap. När du väl har initierats kommer du aldrig mer att kunna skynda på en annan sororitet (som du alltid vill!). På något sätt, initiering är som äktenskap; ett band som inte kommer att brytas.

Även om några av dina systrar (och kanske du) kanske tycker att initiering är konstigt och liknar en kult, kom ihåg att det är en en gång i livet händelse Det exemplifierar din lojalitet mot din sällskap och dina systrars lojalitet mot dig.

Varje kvinnoförening initierar olika, men var och en är lika helig för sororiteten och har varit en del av denna sororitet från början. Initiering är en tid när du lär dig om de djupaste hemligheterna och historien om ditt brödraskap, samt lovar att hålla dem hemliga.

5 saker att veta innan, under och efter initieringen

1. Initiering äger rum under en vecka.

Under inledningsveckan kommer de äldre åtagandeklasserna att ha sällskapshändelser för den nya medlemsklassen som hjälper dig att förstå historien om din sällskap medan du träffar nya systrar. Vanligtvis leder New Member Educator dig genom dessa händelser och svarar på alla frågor du har.

2. Shhhhh, det är en hemlighet.

Varje händelse under inledningsveckan måste förbli hemligt. Gå inte tillbaka till ditt sovrum och säg vad du gjorde vid inledningen till dina rumskamrater som inte är i din sällskap! Nationella sororitetspolitiken betonar värdet av att hålla ritualer hemliga eftersom sororiteter är hemliga samhällen.

3. Vad du kan förvänta dig när du inte förväntar dig.

Du kommer absolut inte att veta något om varje evenemang under inledningsveckan förrän du upplever dem. Anledningen till detta är att dina systrar vill att du ska bli förvånad och se ritualerna med nya ögon.

4. Obligationerna kommer att göras under denna vecka.

Den här veckan är en intim tid för dina systrar. Ni arbetar alla för att vara livslånga medlemmar av varandra och ert broderskap. Värdera dina systrar ännu mer än vanligt när du slutför det sista av dina åtaganden.

5. Läskiga ritualer kommer att inträffa.

Till skillnad från filmerna är sällskapets inledande inte läskigt eller grovt. Istället utförs ofarliga ritualer som verkar kultiska vid första anblicken, men som har varit en del av deras brödraskap sedan början av deras existens.

Så finns det något annat du vill veta om sororitetsinitiering?

Jag ser fram emot initiering och alltid vara medlem i Greek-Life. Det är verkligen en gång i livet upplevelse.

Har du gått igång initiering? Om du inte redan har gjort det, kom ihåg att kommentera dina kommande frågor nedan!