Vad du kan förvänta dig på ett College Halloween-fest

Vad du kan förvänta dig på ett College Halloween-fest

College mode

Före college bestod Halloween-festen på gymnasiet av “husfest” eller “trick eller behandling även om vi är seniorer.” Oavsett dina Halloween-hobbyer på gymnasiet är college scenen helt annorlunda och typ av … veckolång action.

Tänk på Dåliga tjejerHalloween fest hemma, multiplicera intensitetsnivån med fem, lägg sedan till sex dagar till; du får din college halloween fest.

Så vad ska jag förvänta mig på en Halloween-fest eller ska jag säga … hemsökta Halloweek-evenemang?

1. Den trogna eleven till “Jag älskar Halloween”

När du tänker på personen som går ur vägen för Halloween och spenderar över $ 100 på en enda kostym, dyker en vän omedelbart upp i ditt sinne. Die-Hard Halloween finns vid varje Halloween-fest, college eller inte.

Det här är människorna som gör Halloween-fester roliga och roliga. Oavsett om du planerar att bli en godisbar i år eller din vän, så är det här festens liv.

Sidanot: Nästan alla fratpojkar gör sitt bästa, så var beredd på några allvarliga skratt.

2. Den sexiga [enter any object] Kostym

Tänk ikoniskt Dåliga tjejer Citat:

”I den verkliga världen är Halloween när barn klär sig ut och ber om godis. I Girl World, Hallowe’en det är den enda dagen på året som en tjej kan klä sig som en total hora och ingen annan Flickor Jag kan säga allt annat om det. “

College Halloween-festbesökare är bra exempel på detta citat. Flickor och pojkar bär ofta nästan ingenting. Oavsett om du letar efter en anslutning eller bara vill visa upp din kropp, är snygga Halloween-dräkter ett roligt sätt att bli “vuxen” när du klär dig ut. Några exempel i denna kategori är den ikoniska sexiga katten, den sexiga skolflickan eller den sexiga kaninen.

3. Oidentifierbar brödavfall på marken (typiskt)

Den läskigaste delen av Halloween vaknar nästa morgon för att hitta ditt favoritpar skor täckt av Frat muck!! För att undvika detta problem, kom ihåg att om ditt Halloween-parti är på ett bråk, kommer oidentifierbar smuts att finnas och kommer att fortsätta att hemsöka dig.

Mitt bästa råd är att se bortom att matcha din kostym och välja dina grovaste och / eller billigaste skor som du inte har något emot att bli smutsig på.

4. Frat-teman i massor

Vi älskar alla en bra temafest, speciellt på Halloween! De flesta parter väljer ett tema. Av Bra kontra dåligt till Av denna värld, temafester ger dig den bästa chansen att göra ditt bästa med din kostym. Om du planerar att festa, oroa dig inte, det är inte perfekt att hålla sig till temat.

5. Det utökade Instagram-flödet

Dagen efter Halloweek kommer dina sociala medier att vara det flugit. Jag menar explodera. Förbered dig på att hantera en extremt repetitiv kostymsida och fler kostymer. De flesta bilderna kommer från en fest.

Och om fratpartier inte är din grej …

Kontrollera andra alternativ i staden. Beroende på var ditt universitet ligger kommer campus eller staden att vara värd för Halloween-festligheter som pumpasnideri, tårtävlingar, festivaler, parader etc. De hemsökta möjligheterna är oändliga!

Kommentera nedan och berätta hur du planerar att spendera din spöklika Halloween.