Graduarse

Uttryck dig själv: 4 promdräkter som passar din stil

College mode

Examen

Bildens författare

Jag trodde aldrig att dagen skulle komma men Jag kommer att ta examen om två korta veckor. Att tillbringa min sista termin utomlands har mildrat det känslomässiga slaget (sangria och tapas kommer att göra det mot en tjej), men äntligen måste jag komma överens med det faktum att jag snart kommer in i “den verkliga världen”.

Genom en extremt vetenskaplig studie av mitt Facebook-flöde har jag fastställt att alla examenselever faller inom ett av två områden: antingen vet du exakt vart du ska efter examen, oavsett om det är ett jobb eller ett jobb. högre utbildning, och du är beredd att möta världen; Eller, du ryser i dina stövlar och undrar om förhalning och sena kvällspizzor räknas som “speciella färdigheter” i ditt CV.

Om tanken på Start Det ger dig en stickande känsla av förväntan eller en sjunkande känsla av förestående undergång, utan tvekan är det den första dagen i resten av ditt liv. (Ni kan alla stöna på mina klichéer.) Så vad betyder det? Förutom det faktum att din mamma antagligen kommer att gråta mycket och du måste sitta och lyssna på en massa smeknamn, betyder det att du måste titta Brapå foton som ska spelas in för eftertiden.

Flicka examen

Bildens författare

Här på CF förstår vi och uppskattar olika smaker inom mode. En rosa rufsig klänning kan vara en drömmande outfit för en tjej och en mardröm av “vad man inte ska ha på sig” för en annan. Eftersom examen är en milstolpe är det viktigt att din klädsel återspeglar du.

Här har vi samlats Fyra olika idéer för promkläder som passar ett spektrum av modekänsligheter. (För fler tips och knep för hur man examinerar i stil, kolla in CF: s tidigare inlägg: Hur man klär sig för examen och 5 snygga kläder för examen.)

Obs: Se till att din mössa och klänning inte kolliderar / matchar din outfit för mycket! Jag glömde helt bort att min promdräkt skulle bli röd och var tvungen att skrota mina ursprungliga planer på att bära en röd klänning.

Preppy

Preppy

Produktinformation: Blazer, topp, kjol, Espadrilles, krage

Om du är den typ av tjej som vörderar sin J. Crew-katalog och uppskattar ett bra monogram, då klassisk förberedelse kan vara vägen att gå för dig! En ren vit skjorta och A-linjekjol passar perfekt. Låga espadrillekilar är bekväma, men ger dig fortfarande lite mer höjd. Väck den till liv med ett rosa bubbelhalsband och en rolig randig kavaj.

Romantisk

Kvinna

Produktinformation: kofta, klänning, skor, armband

Examen är en av de tider då det är acceptabelt att vara prinsessan i din personliga saga. (Uppskattar det: Jag är ganska säker på att den enda chansen efter det är ditt bröllop.) kvinna klädd i en lätt kofta. Lägg till lägenheter med söta bågar, eller byt till klackar om du gillar klackar. En voluminös, halv upp frisyr är lätt, vacker och ser bra ut även under locket.

Nervös

Nervös

Produktinformation: väst, linne, byxor, kilar, örhängen, ring

Så du är en trendsättare som alltid ligger före modespelet; I så fall är du välkommen att visa upp din personliga stil medan du är på examensscenen! Det är dock också viktigt att komma ihåg att vad som är i mode nu kan bli foder för “använde du det då?” frågor om några år.

Undvik ett lätt daterat utseende genom att välja lite djärvare versioner av klassiska bitar. Till exempel, en oväntad väst och skraj plattformar sätter en twist på den grundläggande linnen och byxorna. Njut av roliga tillbehör!

Bohemiska

Boho

Produktinformation: klänning, skor, ring, hänge

För honom fri själ, en figurförändring med skumtryck är mer än bekväm men helt smickrande. De strappiga kilarna i din hudton är gångbara och håller dina ben igång för evigt. Organiskt utseende smycken som ett stenhäng och turkosring pryder utseendet, medan de lösa, vackra flätorna håller håret ur ansiktet under ceremonin.

Att du trodde?

Skulle du ha på dig dessa kläder? Är du examen? Vet du vad du har på dig ännu? (Jag vet inte!) Du och dina vänner pratar hela natten om resten av livet, var kommer de att vara när de fyller tjugofem? Kommer du ihåg hela tiden du spenderat tillsammans? (Bröt du lite nu? Jag gjorde det).