Utforska vetenskapen: Smittsamma smycken

När jag gick på gymnasiet och till och med genom gymnasiet fascinerades jag av vetenskapen. Sedan dess har mitt intresse avtagit. Men när jag upptäckte det Smittsam För ungefär en månad sedan, där du hittar en hel del bitar inspirerade av vetenskapen, påminde jag mig om dessa år. Omedelbart återvände mina vetenskapliga minnen snabbt.

Definitivt en uppfriskande butik att besöka. Och med alla smycken som finns där idag är det så trevligt att hitta en som gör något unikt. Enligt Ruth själv (talangen bakom Contagious), “Mus finns överallt, från molekyler, mögel och virus, till mönster i botanik och zoologi.. Varje del är designad av Ruth och handgjord av henne också med sterling silver, 14 k guld och ibland 18 k guld.

Att besöka Smittsam på etsy för att se hela smycken.