Maravillosa obra de arte con huella de mariposa DIY

Underbart DIY Butterfly Footprint Artwork

Underbart DIY Butterfly Footprint Artwork

Butterfly Footprint Art M Underbar DIY Butterfly Footprint Art

Att göra fjärilsfotspår är en rolig upplevelse. Det blir ännu roligare om du involverar dina barn eller barn i detta enkla dukarbete. Den som gillar att ta med hemlagade gåvor till någon som firar ett speciellt tillfälle kommer säkert att välja denna unika konst.

Material som ska användas inkluderar regnbågsstämpelplatta, kartong, markör och fotoram. Naturligtvis kom ihåg att du också behöver ditt barns eller småbarns vågiga fötter. Regnbågens stämpelplatta är giftfri, vilket gör den i allmänhet säker att använda på spädbarn.

Se till att ditt barn eller småbarn har ett bra humör så att deras fjärilsavtryck inte ger ett mycket rörigt färgschema. När du väl har stämplat de knubbiga fötterna, håll dem bara stilla innan du sakta trycker på de färgade märkena på kartongen.

När utskrifterna är vackert stämplade kan du använda din kreativitet för att sätta antenner och kanske ditt barns namn om du bestämmer dig för att behålla det. Annars kan du välja att skriva namnet på den person som får den här fantastiska gåvan.

För att få det att se ut som det är professionellt tillverkat, placera din vackra skapelse i en bildram. På detta sätt kan konstverket med fjärilsavtrycket placeras på toppen av hyllan eller också kan det installeras på väggen.Butterfly Footprint Art Underbar DIY Butterfly Footprint Art