Crochet Mary Jane Owl Slippers DIY F Maravilloso DIY Crochet Owl Pantuflas

Underbara DIY söta virkade uggla tofflor

Virka Mary Jane Owl Tofflor DIY F Underbar DIY Söt Crochet Owl Tofflor

Virka Mary Jane Owl Tofflor DIY F Underbara DIY Crochet Owl Tofflor

Vad har ugglor som har världen så kär i dem? De stora mystiska ögonen? Den söta näbben? Oavsett vad det är finns det knappast en person i världen som kan motstå charmen från en vackert vävd uggla Speciellt när du sitter stolt på ett par handgjorda tofflor!

Bilderna ger dig en bra uppfattning om vad som ska komma, men för att verkligen se hur söta dessa saker är måste du piska upp ett par personligen! Universellt bedårande, oavsett om du letar efter den perfekta nyfödda gåvan eller något fantasifullt att dela med dina flickvänner, det är omöjligt att inte le från öra till öra när du får något så sött och bedårande som dessa!

Mary Jane Owl Crochet Tofflor Underbar DIY söta Crochet Owl Tofflor

Så enkelt, så sött!

Vad är riktigt coolt med dessa Mary Jane Owl Tofflor är att trots deras fantastiska utseende och fin mjukhet är de faktiskt ganska lätta att göra. Det hjälper om du kan säga ena änden av en virknål från den andra, men även om det här är första gången du sitter på hantverkssätet lär du dig grunderna på nolltid! Det är faktiskt så kul att du till och med kan få barnen att hjälpa till – de kommer att älska det!

När du väl har lärt dig grunderna och satt ihop ett färgglatt garn behöver du bara ett högkvalitativt mönster att följa – du hittar ett under 100% gratis! Det finns också ett betalningsmönster som är mer värt att kolla in – det kommer fortfarande att kosta mycket mindre än att köpa dessa saker från butiken!

Varma fötter, ett stort leende och glädjen av en gåva som är handgjord av någon speciell – vad mer kan du be om?

Kanske den här söta ugglan?Virka-baby-uggla

Mycket söt, den här virkade babyuglan skulle vara perfekt för ditt skrivbord oavsett ålder. Rätt?