crochet-estilo-tailandés-túnica-vestido-de-verano-4

Underbar DIY virkad sommarklänning med gratis mönster

virka-thailändsk-stil-tunika-sommar-klänning-4

virkad thailändsk stil tunika sommarklänning Underbar DIY virkad sommarklänning med gratis mönster

Även om vi alla njuter av vårglädjen knackar sommaren redan på och många av oss börjar känna värmen i luften. Men det betyder inte att du lägger bort din virkning eftersom det finns gott om mönster att vända dig till för att hålla värmen ute även när du gör ett bra stiluttalande. Den här vackra DIY virkad sommarklänning är ett perfekt sätt att starta den här samlingen.

Stickat 4 barn – Sommarmönstrat mönster

virkad thailändsk stil tunika sommarklänning Underbar DIY virkad sommarklänning med gratis mönsterVad du ser här är i grunden en Sommartunika i thailändsk stil det är inte så svårt att skapa och fångar uppmärksamhet och stjäl rampljuset med lätthet. Det luftiga mönstret ger dig gott om utrymme för improvisation (om du verkligen stöder dina hakfärdigheter) och även för en nybörjare är mönstret ganska lätt att efterlikna.

Material du behöver:

  • 160 m / 50 g fint 100% bomullsgarn
  • Krok 1,75

virka-thailändsk stil-tunika-sommarklänning-3Designen börjar med förverkligandet av 10 cirkulära motiv och sammanfogning av dem och du kan gå till Knits4kids (länk ovan) för fullständigt gratis mönster och steg-för-steg-guide. Den fantastiska tunikan ser helt perfekt ut på sommaren och du kommer att ha en skräddarsydd bit som till och med kan bäras under alla årstider genom att blanda den i resten av din garderob.

virka-thailändsk-stil-tunika-sommar-klänning-4Det är dags att välja en färg som du gillar (vi kan föreslå pastellrosa, eftersom det faktiskt är super hett just nu) och komma igång!

Du kanske också gillar:

Virkad ballerina topp gratis mönster Wonderfuldiy2 Underbar virkad ballerina topp med gratis mönster

Virkad ballerinatopp med GRATIS MÖNSTER