Tendencias 8 de junio de 2020 Tengo un estilo simple, y estas son las únicas tendencias fáciles que me preocupan por mantenerlo fresco.

Trender 8 juni 2020 Jag har en enkel stil, och det här är de enda enkla trenderna som oroar mig för att hålla den fräsch.

Trender 8 juni 2020 Jag har en enkel stil, och det här är de enda enkla trenderna som oroar mig för att hålla den fräsch.

Om jag var tvungen att beskriva min personliga stil med tre ord, diskret, upphöjd och enkel, skulle jag praktiskt taget sammanfatta den. Och medan jag tenderar att hålla mig till grunderna snarare än supertrendiga föremål, tenderar trenderna som väcker mitt intresse att vara de mer mångsidiga och avslappnade valen som passar min enkla stil. På det sättet trodde jag att jag skulle dela några av de viktigaste trenderna jag har haft på nyligen för mig själv och andra.

Naturligtvis vände jag mig till några av mina favoritmodefolk på Instagram för att visa upp sådana enkla trender. Med allt detta i åtanke, fortsätt rulla efter utseende som är värt att påpeka om du har en enkel stil som jag. Och om du handlar just nu samlade jag också produktrekommendationerna.