Tendencias 7 de agosto de 2018 Sí, estamos comprando "Sh * camisetas" De Topman: escúchanos Este estampado animal se merece todos los emojis de corazón.

Trender 7 augusti 2018 Ja, vi köper "Sh * t-shirts" From Topman: Hear Us Out Detta djurtryck förtjänar alla hjärtat emojis.

Trender 7 aug, 2018 Ja, vi köper "Sh * t-shirts" från Topman - hör ut det här djurtrycket förtjänar alla hjärtat emojis.

Gå ut till en pub i London, Budapest eller Lissabon på en lördagskväll så ser du minst en grupp singlar i en “shit shirt” natt. Detta svensexa är i grunden en tävling för att se vem som kan hitta den högst, “fulaste” och mest pinsamma mönstrade tröjan. Men på något sätt har dessa “skitskjortor” blivit en överraskande trend. Guldlamé snurrar åt sidan, vi gillar bäst de tropiska korta ärmarna med tropiska tryck som finns överallt på Topman just nu.

Nyckeln är att leta efter en fyrkantig form och ett mönster så djärvt att det gör Iris Apfels stil lätt. Vår favorit vilda plockning är en röd Topman-skjorta med blå blommor och en psykedelisk panter. Men det är inte bara det varma vädret som får oss att vända oss till surfkläder i en tid av (svettig) förtvivlan – Louis Vuitton och Vetements skapade också t-shirts med djärva tryck för S / S 18. Nämnde vi att denna trend är så väldigt Leonardo DiCaprio i Romeo + Julia?