Tendencias 6 de mayo de 2020 Confía en mí: esta marca poco conocida de la calle merece una visita Minimalistas, tomen nota.

Trender 6 maj 2020 Lita på mig: detta lite kända gatumärke är värt ett besök Minimalister, notera.

Trender 6 maj 2020 Lita på mig: detta lite kända gatumärke är värt ett besök Minimalister, notera.

År 2019 (eller, som jag känner det för 100 liv sedan), tog jag en resa till John Lewis & Partners för en av mina Shoppins glädjeg-serien. Hon är en välkänd brittisk high street-favorit, en slags pålitlig moster du kan vända dig till för alla dina praktiska hushållsartiklar och presentbehandlingsbehov. Historiskt sett har det dock inte ansetts vara den mest moderna eller coolaste platsen att handla, så jag blev positivt överraskad när jag insåg hur föråldrad denna föreställning var, mest tack vare Kin.