Tendencias 26 de septiembre de 2018 Lo llamamos: estas 4 tendencias de joyería estarán en tu lista de deseos de cumpleaños. Las amamos a todas.

Trender 26 september 2018 Vi kallar det: Dessa 4 smycketrender kommer att finnas på din födelsedagslista. Vi älskar dem alla.

Trender 26 september 2018 Vi kallar det: Dessa 4 smycketrender kommer att finnas på din födelsedagslista.  Vi älskar dem alla.

När man handlar för en ny säsong är ett område de ofta glömde att läsa om smycketrender. Ett uttalande par örhängen eller uttalande halsband kan verkligen komplettera en outfit. Ta en titt på varje blick som skickas till landningsbanan, till exempel. Med detta sagt får dessa trender ofta inte den täckning de borde ha.

På Who What Wear ser vi efter att få nya trender att se enkla ut, inte överväldigande. Och det finns verkligen inget behov av att köpa en helt ny garderob så snart september rullar runt. Istället rekommenderar vi att du investerar i bitar som resonerar med din personliga stil och som håller i din garderob.

Men genom att inkludera några av juvelerna nedan (och ja, du kommer att bära dessa bitar under lång tid), kommer du att känna den omedelbara uppdateringen av den nya säsongen. Från vuxna fotleder för kontoret till 80-talets örhängen för ditt festutseende, kolla in vår guide till de fyra bästa nya trenderna inom smycken.