Tendencias 21 de noviembre de 2019 Las 5 tendencias de abrigos en las que viven las niñas de Londres este mes Son prácticas y elegantes.

Trender 21 november 2019 Topp 5 rocktrender London Girls bor i den här månaden De är praktiska och snygga.

Trender 21 november 2019 Topp 5 rocktrender London Girls bor i den här månaden De är praktiska och snygga.

Ingenting i din garderob har transformerande kraft som en bra kappa. Rätt päls håller dig inte bara varm under de kommande månaderna; det påverkar också var och en av dina kläder. Nu när det är fullblåst pälssäsong, varje gång jag går på tunnelbanan eller tar en promenad vid lunch, ser jag en parad med ganska fantastiska jackor och rockar. Det finns särskilt fem stilar som jag har märkt att Londons modeflickor lutar sig in i, och alla är praktiska investeringar som kommer att hålla värdefullt utrymme på ditt klädhängare i många år framöver.

Om du vill ha något elegant och klassiskt, kan du inte slå en kamelulljacka eller en kashmirrock med bälte. Trendiga stilar i år inkluderar fyrkantiga timmerjacka flanelljackor (mycket Konstiga saker) och förbättrade trenchcoats med patchwork-detaljer. Fortsätt rulla för att se och handla efter de fem kapptrenderna som tar över London den här månaden.