Tendencias 21 de agosto de 2020 Todos mis amigos me siguen pidiendo que busque blusas vintage como el nicho de Laura Marling, pero chic.

Trender 21 augusti 2020 Alla mina vänner fortsätter att be mig leta efter vintageblusar som Laura Marlings nisch, men eleganta.

Trender 21 augusti 2020 Alla mina vänner fortsätter att be mig leta efter vintageblusar som Laura Marlings nisch, men eleganta.

När det gäller shoppinggallerier erkänner jag att det här är en nisch, men efter att tre separata vänner under den senaste månaden frågade om jag kunde hitta en vintageblus som Laura Marling, visste jag att det fanns en trend. Jag är inte exakt känd för min musikaliska skicklighet, så hittills hade jag inte vågat mig på Marlings Instagram-flöde, men jag fick veta att efter låset har hon lagt ut gitarrhandledningsvideor för sina fans som älskar henne för söt). Medan mode knappast är främst och i centrum i dessa videor, kan du i många av dem skymta en vit blus prydd med känslig spets.