Tendencias 20 de junio de 2018 En 10 años, creo que nos avergonzaremos de haber llevado estas 8 tendencias Estas piezas están destinadas a ser ridiculizadas en el futuro.

Trender 20 juni 2018 Om tio år tror jag att vi kommer skämmas för att ha använt dessa 8 trender. Dessa bitar kommer säkert att bli förlöjligade i framtiden.

Trender 20 juni 2018 Om tio år tror jag att vi kommer skämmas för att ha använt dessa 8 trender. Dessa bitar kommer säkert att bli förlöjligade i framtiden.

Tidigare denna månad hade en medlem av Who What Wear UK-teamet en vit Zara-träningsdräkt till jobbet och sa: ”Om ett decennium vet jag att jag kommer att se tillbaka på denna outfit och säga: Vad tänkte jag?”Under de närmaste 15 minuterna spelade vi ett spel som heter Vad bär jag på som kommer att oroa mig för mitt framtida jag? Till exempel älskar jag nu blommiga te-klänningar, men jag räknar med att jag tänker varför jag tillbringade min tjugoårsåldern klädd i smutsiga knälånga “gamla moster” midis. Min skrivkamrat Isabel Mundigo-Moore tycker att det är hennes lilla solglasögon som får henne att känna sig generad, medan Byrdies Amy Lawrenson tror att hennes kärlek till färgglada byxdräkt kommer att få henne att slå i ansiktet i många år framöver. . Fortsätt rulla för att se åtta av de möjliga skrattretande trenderna under detta decennium.