Tendencias Dec 13, 2019 Confíe en nosotros, estos 17 tops de fiesta se verán tan bien con jeans que nunca fallan.

Trender 13 dec 2019 Lita på oss, dessa 17 festtoppar kommer att se så bra ut med jeans att de aldrig misslyckas.

Trender 13 dec 2019 Lita på oss, dessa 17 festtoppar kommer att se så bra ut med jeans att de aldrig misslyckas.

Det är formeln för den inte så hemliga klädseln som inte känner några gränser och som har uttalats i WhatsApp-grupper, Facebook-grupper och gruppchattar i flera år: jeans och en fin blus. Det är gåvan som fortsätter att ge och anledningen till att den är så produktiv är att den är mångsidig, enkel och pålitlig.

Med semesterperioden i full gång verkar det som den perfekta tiden att besöka en av våra garderobfavoriter. Inte bara är en vacker blus och jeans en matchning för en mängd olika tillfällen, det är också en acceptabel outfit i cirka 85% av året.

Det är därför det inte är förvånande att kombinationen också har visat sig vara det perfekta valet för coola tjejer att klä sig snyggt och avslappnat. Från middagsfester till utekvällar finns det få stildilemma i livet som du inte kan lösa och som sådan har en mängd nätbutiker ägnat hela shoppingavsnittet till den ökända stilduon på sina webbplatser.

Oavsett din budget, den här säsongen finns det definitivt en snygg tee (eller 14) för alla, och vi är säkra på att du kommer att ha dem i rotation hela våren och därefter. Här är våra toppval från & Other Stories, Topshop och mer vad vi är här för.