Tres, dos, uno: 10 cuentas regresivas de bricolaje que necesita antes de fin de año

Tre, två, en: 10 DIY-nedräkningar du behöver före årets slut

Tre, två, en: 10 DIY-nedräkningar du behöver före årets slut

Räknar du redan dagarna fram till jul eller nyårsafton? Eller kanske har du något ännu större som du är upphetsad över, som ett bröllop eller en baby på vägen. Istället för att korsa dagarna från din kalender, ge dig själv en personlig nedräkning som får dig att le varje dag när du kommer en dag till närmare din speciella dag. Är här 10 DIY nedräkningar du kan välja!

1. Handskrivna nedräkningsblock

Handskrift gör allt väldigt speciellt, vare sig det är bokstäver, anteckningar och till och med en nedräkning. Om du använder din egen handskrift kommer din DIY-nedräkning att vara unik, omöjlig att kopiera! Ta reda på detaljerna bakom dessa handskrivna nedräkningsblock i Something Turquoise!

2. Inramad nedräkning

De viktigaste minnena i vårt liv hamnar alltid inramade: fotografier, certifikat, ibland även barnritningar. Det är bara rättvist att du också ger denna speciella ära till din nedräkning. Besök Pinky Promise för mer information om den inramade nedräkningen!

3. Julnedräkningskalender

Kanske föredrar du att hålla dig till traditionen och vill kombinera kalendern med nedräkningen så att du alltid vet vilken dag det är och hur många dagar du måste vänta. Designer Trapped delar en handledning för en vacker nedräkningskalender som är perfekt att göra medan du väntar på jul.

4. Utskrivbar julnedräkning

Det bästa med internet är att det kan föra samman kreativa och listiga människor. Om din semestersäsong är otroligt upptagen kommer du inte att spendera timmar på att bygga en nedräkning. Jag skulle hellre gå med något snabbt och enkelt, som den nedskrivningsbara nedräkningen från Sunny Day Family!

5. Pyramidjulnedräkning

Nedräkningen har vanligtvis en mycket synlig plats i hemmet och blir därför en viktig del av ditt interiör, särskilt under julperioden. Det är därför det är viktigt att nedräkningen du väljer har en look som ger charm åt ditt bostadsutrymme! My Sister’s Suitcase Pyramid Christmas Countdown är ett utmärkt exempel på det!

6. Nedräkningskort

Det enklaste sättet att räkna ner är kanske att göra en raderingskort och sedan använda en svart markering för att registrera antalet dagar kvar. När du väl har kommit till din viktiga händelse kan du återanvända nedräkningen som ett anslagstavla. Kolla in Food Fun Family för självstudien!

7. Mod Podge nedräkning

De av oss som spenderar mycket tid på DIY-projekt är skyldiga Mod Podge ett stort tack för att våra projekt blev verklighet. Det kan definitivt hjälpa dig att göra en färgglad och festlig nedräkning! Vi fick den här idén från See Vanessa Craft och vi kan inte vänta med att göra den till våra egna hem.

8. Blackboard nedräkningskort

Whiteboards går aldrig ur stil och ger dig friheten att klotter hur du vill! Tatertos & Jello delar ett DIY-nedräkningsskiffer som du kan återanvända för så många tillfällen du vill, vilket gör det till en av de bitarna som kommer att bli en konstant följeslagare i ditt liv.

9. Nedräkningsblock för spädbarn

Nedräkningen till ditt förfallodatum måste vara en av de mest spännande upplevelserna i livet. Vad är bättre än att vänta på dagen du träffar din lilla bebis! Om du glatt väntar delar Project Nursery den mest underbara DIY-nedräkningen som kommer att öka spänningen.

10. Nedräkning av Wood Slice Blackboard

Om du älskar naturliga material behöver du en nedräkning som har lite natur. Använd en skiva trä som bas för nedräkningen och avsluta sedan med lite krita och en festlig krans. Idén kommer från Kim Byers och ger ditt hem en ännu mysigare känsla!