College Fashion

Tre sommarklammer du kan använda för att arbeta

College mode

För de flesta av oss betyder också början av sommaren början på ett nytt jobb eller praktik. Om du är som jag kommer det inte dröja länge innan du börjar oroa dig för vad du ska ha på dig. Jag har inte budgeten för att köpa en helt ny garderob varje sommar, så jag sitter fast och försöker sätta ihop kontorsanpassade kläder från min college-grunder.

Nedan följer flera kläder som du kan sätta ihop med de grundläggande sommaren som du kanske redan har i din garderob. Koppla ihop dem med några avslappnade affärsgrunder och du har snygga alternativ för när du inte orkar bära vanliga svarta byxor en annan dag. (Naturligtvis är alla arbetsmiljöer olika, så använd ditt bästa omdöme när det gäller vad som är bäst lämpligt för din arbetsplats!)

Bläddra ner för att se utseendet:

1. En ärmlös klänning

A klänning och jacka Det är en klassisk kombination som du kan återskapa med en söt sommarklänning som du redan har toppat med en polerad kavaj.

Välj en blazer med lite intresse, som en tvåfärgad topp eller en kragefri botten, för att förbättra ditt utseende. För, När jag väljer en klänning som passar på kontoret gillar jag att följa fingertoppregeln – när armarna är vid sidorna ska klänningen vara längre än fingertopparna.

Denna aspekt kan lätt varieras beroende på atmosfären på din arbetsplats.. Välj en neutral färgpalett och längre fållar för ett mer konservativt kontor. För en praktikplats eller mer kantig detaljhandelsmiljö, känn dig fri att leka med mönstren och färgerna på din klänning och accessoarer. Avsluta ensemblen med enkla klackar och ett fantastiskt halsband.

Få utseendet!

Ärmlös klänning

Produktinformation: Klänning – H&M, Krage – BaubleBar, Blazer – Target, Heels – Target

2. Förklädda shorts

Dessa eleganta shorts De har funnits ett tag, så om du har köpt ett par eller två under läsåret, försök para ihop dem med en snygg blus och samma blazer från din första outfit.

Denna uppsättning är definitivt mer skräddarsydd för ett avslappnat kontor eller ett trendigt detaljhandelnMen det är ett roligt sätt att undvika att bära täppta svarta byxor under en dag. Återigen, se till att dina shorts är förbi fingertopparna för att hålla utseendet passande. Gå också efter lägenheter istället för klackar, eftersom du redan visar mycket ben.

Få utseendet!

Shorts klänningar

Produktinformation: Shorts – Zara, blus – H&M, Blazer – Target, Flats – Target

3. En chambray-skjorta

Koppla ihop en chambray skjorta med en rör kjol det är ett beprövat sätt att förvandla denna garderobshäftning till ett kontorsutseende. Att ersätta en chambray-skjorta med en vit skjorta-skjorta förnyar pennkjolen och låter dig leka med färg och struktur.

Jag älskar den svartvita mönstrade pennkjolen ovanför och prick- och blommakombinationen nedan! Om du ska bli djärv med dina kjol- och skjortalternativ, se till att hålla resten av ditt utseende tonad med neutrala skor och kofta.

Få utseendet!

Chambray skjorta

Produktinformation: Cardigan – H&M, Skjorta – H&M, Kjol – Target, Flats – Lulu’s

Berätta för mig vad du tycker!

Hur övergår du från din garderob till ett sommarjobb? Vilket av dessa utseende är din favorit? Låt mig veta genom att lämna en kommentar nedan.