Cómo combinar un traje negro

Tre snygga sätt att utforma en svart kostym

College mode

Hur man bär en svart kostym

Det finns några saker jag önskar att någon hade sagt till mig när jag började på college:

  1. “Skaffa inte Netflix.”
  2. “Du kommer att ångra dig att äta pizza varje dag.”
  3. Köp dig en svart kostym. SOONER “.

Första gången jag behövde en kostym var under mitt nyårsår, och sedan igen under mitt andra och tredje års hybrid mellanår. Jag behöver definitivt en kostym igen när jag är äldre.

Eftersom du är mycket smartare än jag och du uppenbarligen redan har 50 svarta kostymer, låt oss prata om hur du kan bära dem. Du köpte en, så låt den inte gå till spillo i den röran du kallar en garderob! Är här tre sätt att utforma en svart kostym:

1. Tävlingsmässan

Kvinnors professionella kostym

Är det en hemlig agent? En ung VD? Nej, bara en student som går på en karriärmässa. Detta är det vanliga formella slitage: en grundläggande neutral blus, en svart kavaj och byxor och svarta skor eller lägenheter.

Denna outfit är blygsam, inte stötande och säger “Jag-låt-mitt-CV-tala-för-mig.”

2. Business casual

Business casual kostym

Kära flicka vid ett evenemang tidigare i veckan,

Business casual betyder inte löpshorts och en sorority pocket tee.

För att vara ärlig,

Affärens avslappnade älva

Här tar jag på mig svarta kostymbyxor med blixtlås i guld, Tillsammans med detta vinröd rosettblusoch bekväma svarta ballerinor. Till skillnad från affärsformella / intervjuskläder, visar fritidskläder din personlighet.

Att lägga till färg, tillbehör och bekväma skor är helt acceptabelt så länge det övergripande utseendet är rent, skarpt och blygsamt.

3. Vem säger att du inte kan se smart ut varje dag?

Casual svart blazer kostym

Blazers kan göra kläder för varje dag se smartare och mer detaljerad ut. Jag är helt kär i kavajer som har rullat upp ärmar och armbågsplåster (vet någon var man kan hitta en billig?).

Resten av min outfit är avslappnad och bekväm. Jag har mörk hud byxor och den mjuka gråa peplum topp från min favoritartikel från mars. Eftersom denna outfit krävde lite färg för att matcha de vackra blommorna utanför, tillade jag flirtiga blommiga kilar.

Jag har stor respekt för människor som kan bära kavajer i klassen och få dem att se unga och smickrande ut. Kostymer behöver inte vara täppa, och jag tror att den här klädseln bevisar det!

Din tur!

Har du en svart kostym? Vad är din affärsavslappnade klädsel? Vilket av dessa utseende är din favorit? Låt mig veta i kommentarerna nedan hur du utformar din svarta kostym.