Tre snabba sätt att uppdatera din vintergarderob

Tre snabba sätt att uppdatera din vintergarderob

College mode

Kanske är det monotonin att ha samma kappa varje dag, eller monotonin i molnig grå himmel, men något på vintern får mig alltid att falla in i en stilrutin.

Så här är de Tre snabba DIY-moderna renoveringar för att skaka upp saker inför den kommande vintersäsongen. Förhoppningsvis kommer de att införa lite mer kreativitet och färg i din vintergarderob utan att spendera en förmögenhet.

Enkelt broderi

Broderade fläckar De är ett snabbt och enkelt sätt att anpassa dina kläder, och det finns så många olika alternativ att välja mellan, så du kommer definitivt att hitta åtminstone en som du älskar.

Du hittar dem i de flesta hantverksbutiker, stora lådaffärer och onlinemarknader som Etsy. Du kan till och med brodera på dina egna mönster om du har tid!

För ett enkelt tillvägagångssätt, stryk en till mitten av skjortan eller stava ditt namn på en ryggsäck. Eller bli galen och sätt på dig en jeansjacka och samla in nya att lägga till när du hittar dem. Detta är också ett enkelt sätt att skapa saker som matchar dina vänner eller för ett gruppevenemang!

Ändra knappar

Från svarta enkla knappar …

… Till träblommorna!

Nya knappar kan ge lite färg, personlighet och till och med göra att din klänning eller blus ser dyrare ut. Ibland du kan helt ändra plaggets utseende bara genom att ändra knapparna.

Som en bonus, om din skjorta är för baggy eller tight, kan du flytta knapparna närmare eller längre bort från den ursprungliga platsen för att skapa en bättre passform, men begränsa den till ungefär en halv tum åt båda hållen.

Kom också ihåg att välja knappar som har samma storlek som dina befintliga, så att de passar genom knapphålen. Markera bara de aktuella positionerna, klipp av trådarna och sy dina nya knappar! Lätt, eller hur?

Definiera med sömmar

Jag kommer att lägga upp en handledning där jag gör en turtleneck snart, så håll ögonen öppna. I nästa handledning använde jag toppstygn för att definiera fickan och få designen att se lite mer unik ut.

Jag älskar topstitching eftersom det kan ta fram designdetaljer, som kängurufickan på den höga nacken. Eller så kan den användas för att skapa en helt annan design på toppen. Jag har sett några skjortor med sydda korsetter som gör att utseendet verkar mindre grundläggande.

Kom bara ihåg att testa dina sömmar på ett tygstycke först och ställ in maskinen på en längre stygnlängd så att den ser slät ut. Men se till att du bara syr det översta tyglagret!

Vad tycker du?

Jag hoppas att dessa renoveringar har gett dig lite inspiration om hur du byter garderob eller hjälper dig att komma ut ur vinterstil. Dela som alltid dina skapelser på Instagram genom att märka oss @collegefashion. Jag kan inte vänta med att se vad ni gör!