Leggings de 3 formas de llevar.

Tre sätt att bära leggings i höst

College mode

Leggings på 3 sätt att bära.

Samlas runt lägerelden när jag berättar den inspirerande historien bakom den här artikeln.

En gång fastnade jag i trafiken. En tjej passerade min bil, klädd i en tjock stickad tröja, bredare än den var lång. När vinden tog fart såg jag att den här killen var det bara iklädd en tröja.

Låt det sjunka in.

Endast. Klä på sig. En tröja.

Tröjan steg. Och gick upp. Och gick upp. Det var ett Marilyn Monroe-ögonblick, om Marilyn hade haft en tröja och ingen kjol.

Om du är osäker, om dina kläder är för korta, lägg till leggings. SNÄLLA DU. Det är därför, kära internet, jag lyfter inte hårnålen eller ficklampan när jag ser leggings. Det finns situationer där leggings kan förbättra en outfit., och det är dessa situationer. Dessutom har vi alla de dagar där vi bara vill klä oss bekväma, eller hur?

Är här tre av mina favorit sätt att bära leggings:

1. Med långa genomskinliga kläder

White-Sheer-Tunika-Leggings-Brown-Boots-Tan-Socks

Jag har ett mål när det gäller att bära en t-shirt med leggings: gluteus maximus måste täckas. Transparenta toppar de är tunna, lätta och perfekta för hösten. För att förhindra att denna outfit ser för enkel ut, har jag lagt till några lekfulla startstrumpor.

2. Experimentera med lager

White-Sheer-Tunika-Leggings-Brown-Boots-Tan-Boot-Socks

Denna outfit är perfekt för de morgnarna när du har den hemska känslan av att du inte har något att ha på dig. A rutig flanellskjorta Det kommer inte att svika dig på dessa dagar.

Jag har på mig leggings med en lång vit V-ringning och en ännu längre flanellskjorta. Tips: Om din flanell inte är tillräckligt lång, låna en från en kille i ditt liv eller kolla in herrdelen nästa gång du handlar.

Om du inte gillar grunge / tomboy-vibbarna i denna outfit kan du gärna ersätta flanellen med en boho-kimono eller en färgstark kofta.

3. Mysiga långa tröjor

Långgrå-tröja-azetc-halsduk-svart-kil-booties-leggings

Denna tröja är för lång för att ha på sig byxor, men i kombination med kraften i leggings ger den en superhjältevärd tröja. (Du vet, eftersom de har snäva byxor …) För att lägga till lite färg och mönster till den här grundutrustningen lade jag till en flerfärgad tryckt halsduk.

Vid första anblicken, detta Tröja den kan se grå ut. Det är faktiskt grått. Men de är många, många nyanser av grått. Det är en regnbåge av grått. Man kan till och med säga att den har femtio grå nyanser.

Den här looken har komforten i leggings, men är mycket snyggare än din typiska leggingsdräkt och en baggy tee.

Din tur!

Hur stylar du leggings? Vilket av dessa utseende är din favorit? Vilka andra inlägg vill du se? Berätta vad du tycker genom att lämna en kommentar!