College Fashion

Tre outfitkombinationer som hjälper dig att klä dig väl under din vinterjacka

College mode

Flicka som bär en vinterrock

Det här är min bekännelse: vintern är inte min Favorit säsong: frysande vind, snöpölar på gatan, ständigt insvept under min vinterjacka och ser ut som en smutsig burrito … Medan de två första faktorerna ligger utanför min kontroll är det inte omöjligt att fortsätta se söt när vintern kommer.

Med min erfarenhet av att bo i Toronto där vintern betyder oändlig snö, regn och vind kan du satsa på att jag har några tips och tricks för dig hur du ska stanna. att värma Y Elegant för vintern. Och jag menar riktig vinter – det här är allvarliga tips för när det är riktigt kallt!

Här är tre serier som visar dig hur man klär söt under din vinterjacka:

1. Jersey + stövlar ovanför knäet

Produkter: Parka – Zara, tröja – H&M, jeans – Abercrombie and Fitch, stövlar – Aldo, halsband – ASOS

Det här är min gå till uniform för vintern: få din pålitliga parka och favorittröja så behåller den varmt hela dagen. Nacken blir lätt kall, så det är viktigt att du får en skjorta som håll nacken varmoch göra skillnad i världen. (Sköldpaddor är också trendiga just nu, så det här är en vinn-vinn för alla!)

Lägg lite intresse till din stil genom att komma åt din tröja med ett halsband. Se till att hålla dig varm och toast i dina knästövlar, och den lilla klackhälen bär kläderna åt dig.

2. Mönster + Combat Boots

Produkter: Parka – Aritzia, Body HeatTech – Uniqlo, Byxor – Urban Outfitters, tröja – Boohoo, skor – Steve Madden

Mönster är ett bra sätt att förbättra en enkel outfit. Byt ut dina vanliga jeans för ett par mönstrade byxor för att lägga lite kul till ditt utseende. Jag älskar dessa från Urban Outfitters – trycket är subtilt men de blir lätt höjdpunkten i din ensemble.

Om du bor på en plats med extrem vindkylning, lägg ett extra lager på dina tröjor under (jag rekommenderar Uniqlos HeatTech-kollektion; deras bitar är en livräddare på vintern) för att ge extra värme. Glöm inte att ha ett robust par stövlar med grepp på botten så att du inte glider i snön!

3. Färger!

Produkter: Jacka – Topshop, Klänning – Lulu’s, Tights – ASOS, Stövlar – Nordstrom

Det är väldigt lätt att återgå till vana att bära mörka färger på vintern. Men en outfit kan lätt förvandlas till en skarp, prickig en om du införlivar färger! Investera i en tjock, lång, varm jacka som du kan ha på dig under vintern under de varmare dagarna när du kan dike din parka. Välj en ljus färg så att du sticker ut från mängden svarta och grå rockar.

Med det här utseendet bär du din klänning med knähöga stövlar och en kappa med strumpor under för maximal värme.

Du är redo att möta kylan i dessa söta men ändå varma kläder!

Vilken är din favoritdräkt för vintern? Vilka är dina tips och tricks för att hålla dig varm och se trendig ut under de snöiga månaderna? Dela med oss ​​i kommentarerna nedan!