estadisticas web Skip to content

Tre icke-traditionella kläder under $ 150 att bära till jobbintervjuer

College mode

Att klä sig för att imponera kan ibland ta mycket tryck, särskilt när det känns som att hela världen bygger på en enda tvingad interaktion med någon som sannolikt är en helt främling. Ett sätt att undvika dina nerver och lägga några av dina bekymmer åt sidan är att bära en fantastisk outfit. Gilla det eller inte, hur du presenterar dig själv ger människor ett första intryck och en uppfattning om vem du är för andra. Så gör det till en minnesvärd!

Tidigare i veckan pratade vi om några icke-traditionella delar som du kan använda för intervjuer och idag delar jag med dig några fullständiga intervjudräkter som inte bara är din grundläggande svarta kjoldräkt och klackar. (Men om du vill ha några traditionella kläder för mer konservativa industrier, kolla in vårt inlägg om hur du klär dig till en jobbintervju.)

Innan du går in i en intervju ska du som alltid undersöka varumärket och lära dig vad det står för och sedan klä dig för att passa det. Kläder är en representation av hur du mår och vem du är, men du måste också klä dig för det jobb du vill ha. Representera dig själv och se till att du klär dig på rätt sätt för varumärket.

Vet du fortfarande inte var du hittar rätt klänning för att överraska intervjuaren? Nedan har vi samlats tre jobbintervju kostymer, alla för under $ 150 för att göra intervjuprocessen lite mindre stressande och låta dig fokusera på de riktigt viktiga sakerna, få det jobbet!

Look nummer 1: sofistikerad och elegant

Produkter: Byxor – Missguided, Blazer – Missguided, Skor – ASOS, Väska – ASOS, Halsband – Forever 21

Se professionell ut medan du integrerar din personliga stil med denna outfit. Denna outfit är en fantastisk känsla för det klassiska kostymutseendet. Istället för den klassiska blazern är detta en omslutningsstil och du kan para ihop den med vilken camisole som helst under för täckning. Svart skulle vara bäst för ett ultra chic utseende. Avsluta med coola flickaktiga leopardklackar och enkla tillbehör.

Look nummer 2: snyggt och polerat

Kostym för jobbintervju 2

Produkter: Jacka – Lulus, klänning – mango, skor – Topshop, väska – Forever 21

Det är svårt att hitta rätt klänning för att para ihop med en jacka, så spela det säkert med den här midlånga LBD och iögonfallande jackan. Jag älskar den här tweed för sina Chanel-vibbar och färgstarka färger. Avsluta med en metallic väska och mocka klackar.

Look nummer 3: klassisk och söt

Produkter: Topp – Lulus, kjol – Lulus, skor – ASOS, handväska – Missguided, örhängen – Missguided

En kjol och bluskombination behöver inte vara tråkig! Koppla ihop en texturerad kjol med en utsmyckad topp för att ge en personlig touch till denna eleganta outfit. Försök att sikta på färger som är tysta och inte för ljusa när du handlar efter dessa bitar. Den här rosa färgen ger precis rätt mängd färg och anses fortfarande vara professionell.

Hur ser du ut för intervjun?

Ansöker du till dina drömskolor? Eller kanske den praktik du har väntat på? Oavsett vad det är, låt oss veta i kommentarerna och berätta för oss hur du ser ut i den intervjun.