College Fashion

Tre höstpraktikkläder som är snygga och passande

College mode

Våra favoritkläder för höstpraktik för varje kontorFoton: ASOS, Anthropologie

Oavsett om du är nybörjare i höst eller har flera praktikplatser under din bälte, är det aldrig lätt att hitta den perfekta höstpraktikutrustningen som är professionell men ändå behåller vissa element i din egen stil.

Att säkra en praktikplats är ett bra sätt att få praktisk arbetserfarenhet och stärka ditt CV, samt bygga ditt professionella nätverk och få en känsla för hur kontorslivet fungerar. Enligt min åsikt är en annan stor fördel med att göra en praktik att det låter dig träna när det gäller din arbetsgarderob.

Om du har fått tydliga riktlinjer eller en tydlig klädkod för din praktik är det ganska enkelt att följa och bygga din garderob därefter. (Se vår guide till klädkoder för affärspersonal för alla detaljer.)

Men i många branscher är reglerna mer tvetydiga.

Till exempel på min första tidningspraktik fick jag inte veta något om en specifik klädkod, och på min första dag varierade mina medarbetares kläder från full kostym till jeans till en T-shirt. Jag önskar att jag hade frågat i förväg vad klädkoden var, eftersom det skulle undvika onödig stress på min outfit! Om det är ett alternativ för dig skulle jag definitivt fråga dig.

Medan de flesta av oss redan vet att bitar som rippade jeans, minikjolar i konstläder eller neonkläder är kontorsförbud, betyder det inte att det är lätt att skapa söta men professionella kläder dag efter dag.

Med detta sagt, inte panik! jag har skapat 3 fall praktikantkläder som kombinerar grundläggande inslag av kontorsmode och är säkra för nästan alla typer av kontor.

1. Professionell höstpraktikdräkt

Om du praktiserar i en företagsmiljö som finans, bank eller företag, rekommenderar jag starkt att du placerar några av dessa bitar i din garderob om du inte redan har dem.

de Svart kavaj Det är ett måste; Det är ett tidlöst plagg som du kan bära under många årstider, i kombination med jeans eller kjolar och blusar eller skjortor. Jag parade ihop kavajen med en enkel vit skjorta Y svarta kostymbyxor, två kontorsklammer.

de loafers Välj de är en bra kompromiss om du vill ha snygga skor men inte vill kompromissa med komforten.

Medan en professionell klädkod begränsar mycket av vad du kan bära, gäller handväskor ofta inte klädkoden, så länge de inte är galna överst. Så jag valde detta subtilt metallisk totepåse i guld det ger lite färg till din outfit utan att vara för flashig.

Utöver din praktik är denna outfit också perfekt för intervjuer eller att bära den första dagen av din praktik om du är osäker på klädkoden.

2. Fall praktik kostym: Business Casual

Medan affärsavslappnad stil kan verka cool i början kan den snabbt bli en mardröm eftersom alla har en annan definition av vad en affärsavslappnad outfit är.

Återigen, om du är osäker på klädkoden i din nya praktik, föreslår jag att du bär den första (professionella) dräkten din första dag som ett sätt att testa vattnet. Bättre att vara överklädd än underklädd!

Om du är Självklart Den affärsavslappningen betyder verkligen affärsavslappning på ditt kontor, då är denna outfit något för dig.

Blandning mörkfärgade jeans med en färgad blus Y golv eller fotkängor för en outfit som visar din stil men ser passande ut på kontoret.

Lägg till en för att slutföra kläderna överdimensionerad grå trenchcoat och det Herschelrosa och grå tote (som kan användas som din väska för college) för ett modernt men elegant utseende.

3. Casual fall praktik kostym

Om du har fått höra att ditt kontor är avslappnat och det inte finns någon klädkod behöver du inte ändra stil mycket för att det ska fungera! (Naturligtvis skulle jag inte rekommendera att du bär leggings, huvtröjor i skolan eller mycket korta eller snäva kläder!)

Att inte ha klädkod är faktiskt mer komplicerat än det låter. Jag har turen att arbeta på en kreativ plats där jag inte alls behöver följa en klädkod, och det tar lite förberedelser att sätta ihop kläder som jag tycker är lämpliga för arbete och som ser bra ut.

En av mina favoritkläder för höstpraktik är den ovan, a midiklänning med hög hals, Parad med sneakers, a dammjackaoch a ryggsäck i konstläder. Det ser alltid modernt ut men lämpligt för kontoret!

Ett sista tips för en avslappnad klädkod: Undvik flashiga smycken eller handväskor, och om du fortfarande inte är säker på vad som är acceptabelt för ditt kontor, fråga dina kollegor, de har varit på din plats någon gång!

Vilka är dina fallpraktikkläder?

Gör du praktik i höst? Vad är din klädkod? Låt mig veta i kommentarerna.