estadisticas web Skip to content

Tre enkla och vackra skjortklänningar ser ut till våren 2020

College mode

Mango randig skjortklänningBild via Mango

Våren är nästan här, vilket innebär att klänning säsongen är precis runt hörnet.

Visst, du kan bära klänningar när det är kallt. Det finns dock något speciellt underbart att ha på sig en klänning under våren, när det inte är nödvändigt med tights och leggings. Dessutom är dina stylingsalternativ tiofaldiga tack vare bristen på skrymmande lager som kan tappa ner ditt utseende.

En klädstil som jag alltid har gillat, och som också är på mode i vår, är den klassiska och mångsidiga. skjorta.

Oavsett om du föredrar en feminin passform och flare eller en lösare, rakare passform, kan du definitivt hitta en snygg skjortklänning som ser (och känns) fantastisk ut på dig, tack vare de olika stilarna där ute.

Är du inte säker på hur du bär en skjortklänning våren 2020? Titta inte längre, jag har utformat tre söta och enkla utseende för att komma igång.

Hur man bär en skjortklänning: outfit nr. 1

Hur man bär en skjortklänning 2020 outfit 1: vit midiskjortklänning, ljusblå kavaj, vita sneakers, brun väska, guldhalsband och armband

Produkter: Skjortklänning – Mango, Blazer – H&M, Sneakers – Mango, Örhängen – Shopbop, Halsband – Shopbop, Armband – Revolve, Väska – Mango

Om din stil är feminin men också praktisk är du säker på att du kommer att älska denna vackra och lätta att bära set!

Börja med att ta på dig en väldigt tight, utsvängd skjortklänning. Jag älskar den som visas här eftersom jag tycker att den skulle se vacker ut på en mängd olika kroppstyper tack vare sin tidlösa silhuett.

Sätt sedan en preppy ljusblå dubbelknäppt kavaj över toppen för en mjuk färg.

Lägg sedan till några trendiga smycken, till exempel ett par konstgjorda pärlörhängen, ett mynthalsband och ett tjockt kedjearmband.

Sätt på ditt favoritpar enkla vita sneakers för maximal komfort. Slutligen ta en halvmåne väska för att slutföra utseendet.

Hur man bär en skjortklänning: outfit nr. 2

Jeansskjortklänning, grön kavaj, platta mulor, mönstrad halsduk

Produkter: Skjortklänning – J.Crew Factory, jacka – H&M, flats – Zara, örhängen – Shopbop, halsduk – H&M, väska – Zara

Den här stiliga klädseln är bra att ha på sig på söndagsbrunch med vänner, men det skulle också fungera bra för klassen om du är på humör för något lite mer elegant.

Kopiera det själv genom att ta på dig en mycket smakfull chambray-skjortklänning med en elegant rosett i midjan. Koppla ihop den med en kakigrön hjälmjacka för en oväntad kombination.

Du behöver inte mycket när det gäller smycken för den här stilen, så undvik onödiga utsmyckningar och gå efter ett funky par örhängen med asymmetriska kanter.

En lätt halsduk med ett tidlöst tryck är perfekt för de kallare vårdagarna och dessa tvåfärgade spetsiga underskurna lägenheter är bedårande.

Hur man bär en skjortklänning: outfit nr. 3

Hur man bär en skjortklänning 2020 outfit 3: bruna loafers, vit tröja med rund hals, rosa skjortklänning

Produkter: Skjortklänning – Mango, tröja – J. Crew, Loafers – Old Navy, ringset – Shopbop, halsband – Mejuri, Tote – Mango

Om du fortfarande inte är säker på hur du ska ha på dig en skjortklänning våren 2020 har jag satt ihop en sista look för varma dagar.

För att få denna look, glida in i en super söt kortärmad skjortklänning. Lägg till en snygg, lätt tröja som du enkelt kan binda runt midjan om På riktigt det börjar bli varmt.

Lägg till lite gnistr i outfit med denna trio av staplade ringar, samt ett bedårande bihalsband.

Och eftersom du inte kan gå fel med loafersTa på dig ett par spetsiga tår i en underbar nyans av cognacbrun som säkerligen ger dig mycket av det hela säsongen.

Vad tycker du?

Har du en skjortklänning? Vilket är ditt favorit sätt att utforma en skjortklänning? Vilka av ovanstående kläder bär du mest sannolikt?

Låt mig veta i kommentarerna!