Tre djärva färgkombinationer för att rocka i sommar

Tre djärva färgkombinationer för att rocka i sommar

College mode

Sommaren är den perfekta tiden att omfamna färg. När allt kommer omkring verkar varmt väder och djärva färger gå hand i hand, eller hur?

Om du är redo att leka med färg den här säsongen är vi här för att ge dig tre fräscha och moderna kombinationer. Rulla ner för att se de oväntade färgkombinationer vi älskar för sommaren 2018.

1. Seafoam + Malva

Produktinformation: Blus – Forever 21, byxor – utbud och efterfrågan, handväska – Nordström, skor – Sole Society, halsband – Macy’s

Att para ihop havsskumgrön med en ljusrosa är en perfekt matchning för stilen. Denna kombination ger ett uttalande, men pastellfärgerna är fortfarande mjuka och diskreta. Om du inte är så bra med glitter, prova definitivt den här.

För denna outfit, stil bekväma, skräddarsydda byxor med en snygg vit blus. Lägg till inslag av meerschaum med dessa tjocka hälsandaler och en trendig rund handtagsväska. Ett delikat guldhalsband lägger till pricken över i.

2. Gen Z Gul + Djup Turkos

Produktinformation: Topp – Mango, Jeans – H&M, Skor – Target, Örhängen – Nordstrom Rack

Denna kombination var helt inspirerad av den fantastiska ensemblen som Frances McDormand bar på årets Met Gala. Kombinationen av ljusgul med övermättad turkos är iögonfallande, kantig och För mycket kul.

För att fånga det här avslappnade och fräscha utseendet, börja med förhöjda grunder: rippad denim och en strukturerad linne. Få Gen Gen Z gul till liv ännu mer med färgglada turkosandaler. Vi har inte införlivat ett huvudbonad med större livslängd, men du kan ändå lägga till en extra touch med tofsringar.

3. Persika + mandarin

Produktinformation: Topp – LOFT, kjol – ASOS, skor – DSW, halsband – Nordstrom Rack, solglasögon – Urban Outfitters

För vårt sista utseende kommer vi med en fruktinspirerad duo! Att bära en levande apelsin med en persikakaka är kombinationen för att prova om du är en orolig fashionista.

Börja med att stoppa en persikafärgad skjorta i en mandarinfärgad kjol. Behåll färgen orange med kattögon solglasögon och tona ner den lite med neutrala stickade loafers. Tillbehör med ditt favorithalsband för att komplettera denna söta, somriga monokromatiska outfit.

Din tur!

Vad tycker du om dessa utseende? Vilken färgkombination är din favorit? Vilken är din favorit oväntade färgkombination? Ljud lämnar en kommentar nedan.