Tres atuendos elegantes y relajados para usar en el distanciamiento social, conjunto de teñido anudado azul y blanco de Urban Outfitters

Tre avslappnade kläder att ha på sig när man umgås

College mode

Tre eleganta och avslappnade kläder att bära för social distansering, blå och vit slipsfärgset från Urban OutfittersBild via Urban Outfitters

Om du är som jag känner du dig förmodligen ganska stressad just nu från COVID-19. Förhoppningsvis gör du allt du kan för att skydda dig själv och andra från att få det.

Som du säkert redan har hört en miljon gånger, social distansering det är ett av de viktigaste sätten vi kan göra detta på.

Även när allt är uppe i luften är det viktigt att upprätthålla en glans av normalitet i ditt liv. Det är också viktigt att försöka Fortsätt vara positiv om de små sakerna. Att sätta ihop kläder för att må bra det är ett sätt att göra det, även om ditt enda företag är på internet. När allt kommer omkring handlar mode verkligen om att klä sig för att må bra!

{RELATED POST: Our All-Time Favorite Work-from-Home Suits}

Om du inte vet vad du ska ha hemma hela dagen förbereder jag dig tre snygga och avslappnade utseende som är perfekta för social distansering. Dessa kläder hjälper dig inte bara att förbättra ditt humör; de är också tillräckligt söta att bära om du ska delta i ett Skype-samtal eller Zoom-konferens.

Vad man ska ta med hem: Ställ in n. 1

Vad du ska ha hemma hela dagen se ut 1: lång grå tunika, svarta leggings, mönstrade ankstrumpor, tofflor och hatt.

Produkter: Tunika – Old Navy, Leggings – Aritzia, Scrunchie – Aerie, strumpor – J.Crew Factory, tofflor – J.Crew Factory

Är enkel och mysig outfit Det är bra för de dagarna hemma när du inte är helt säker på att byta pyjamas är en bra idé, men du är inte säker på vad du ska ha på dig mer.

För att kombinera det här utseendet, lägg bara på en bekväm, löst sittande fleece-tunika över ett grundläggande leggings.

Lägg sedan till ett par bedårande mönstrade valpstrumpor. Om du är någon som gillar att ha tofflor inuti är den här klassiska mockasinstilen ett utmärkt alternativ.

Slutligen, eftersom du bara kopplar av i huset, gör du förmodligen inte mycket med ditt hår. En mönstrad scrunchie är den perfekta lösningen för hår som är lite otrevligt och / eller försenat för ett snitt (absolut INTE dom här från min sida, eftersom jag definitivt är i samma båt som du!).

Vad man ska ta med hem: Ställ in n. 2

Vad du ska ha när du är hemma hela dagen Look 2: Urban Outfitters Blue and White Tie Die Set, Grey.  cami, grå espadriller

Produkter: Tröja – Urban Outfitters, Shorts – Urban Outfitters, Linne – Old Navy, Espadrilles – Urban Outfitters

Även om det kan tyckas svårt att tro är det officiellt vår just nu, vilket innebär att det är dags att börja övergå från din garderob.

Är matchande set super lätt att bära det är precis vad du ska ha på dig om du sitter hemma hela dagen och ändå vill se fjädrande ut. Slipsfärgprodukter är enorma den här säsongen. Dessutom ger det starka strandvibbar, vilket jag tror att vi alla kan använda just nu!

Koppla ihop ensemblet med en grundläggande henley-linne och daisy-broderade espadrilles, så ser du ut som om du spenderat mycket mer tid på att sätta ihop det här luftiga utseendet än vad du gjorde!

Vad man ska ta med hem: Ställ in n. 3

Vad du ska ha på dig när du är hemma hela dagen, se ut 3: elfenben och röd randig kortärmad tröja, svarta joggebyxor, grå kofta, leopardtrycksduk och vita sneakers.

Produkter: Kortärmad tröja – H&M, Sneakers – Old Navy, Joggers – Old Navy, Cardigan – Abercrombie & Fitch, Scarf – Zara

Om du sitter hemma hela dagen men inte vet vad du ska ha på dig när du fortfarande måste visa ditt ansikte på skärmen, kommer du att älska det. avslappnad utseende.

Börja med att ta på dig en lätt kortärmad tröja. Efter det, ta på dig ett par snäva svarta joggare.

Tillbehör med en leopardtrycksduk. Om det fortfarande är lite kyligt där du är, kasta på dig en lång grå kofta också.

Slutligen, sätt på några snygga plattformssneakers och du är redo att ta itu med dagen med stil.

Nu vill vi veta dina tankar!

Integrerar du några vårtrender i dina kläder just nu? Vad har du på dig medan du sitter fast hela dagen? Ger den här artikeln dig mer inspiration om hur du klär dig samtidigt som du distanserar dig socialt?

Lämna en kommentar nedan och låt oss prata om det!

Se till att du är säker där ute! Tvätta händerna ofta och vidta lämpliga åtgärder om du inte mår bra. Om du inte är sjuk, kom ihåg att öva social distansering för att undvika att bli sjuk och smitta andra. Slutligen, kom ihåg att vi kommer att komma över det så småningom.